İSTANBULLU ANNELERİN EN YENİ ŞEHİR REHBERİ:

Türkiye’nin en çok okunan/bilinen seyahat bloglarından olan www.seyahatperest.com ‘un yazarı Özge A.Lokmanhekim, İstanbul’da yaşayan anneleri yeni bir şehir rehberi ile buluşturuyor.www.sehrincocukhali.com adlı site, park, bahçe, müze, kurs, tiyatro, sinema, oyuncakçı, çocuk dostu restoranlar gibi çocuklara yönelik her türlü etkinlik ve mekanın yer aldığı geniş kapsamlı bir etkinlik takvimi ve rehber sunuyor. “Şehrin Çocuk Hali, mutluluk garanti!” sloganıyla yola çıkan ve annelerin hayatını biraz olsun kolaylaştırmayı arzuladıklarını belirten deneyimli blogger, “Çocuğumla bugün ne yapsam?” sorusu her anne gibi benim de en önemli gündem maddelerimden. Bu soruya en güzel şekilde cevap vermek, şehri çocuklarımızla birlikte keşfetmek için konularında deneyimli yani gezen, gören ve yazan bir ekiple bu siteyi tasarladık. Gün gün, saat saat çocuklar için nerede ne var hepsini bir araya topladığımız online rehberimizle, annelerin dışarı çıkmadan önce bakacakları ilk adres olmayı hedefliyoruz” dedi. 


 

Türkiye’nin en çok okunan/bilinen seyahat bloglarından www.seyahatperest.com’un yazarı olan ve dergi ve gazete olmak üzere birçok yayında seyahat ve çocukla hayat yazıları yazan Özge A. Lokmanhekim, İstanbul’da yaşayan anneleri (ve babaları) yeni bir şehir rehberiyle tanıştırıyor. www.sehrincocukhali.com adlı site, park, bahçe, müze, kurs, atölye, tiyatro, sinema, oyuncakçı, çocuk dostu restoranlar gibi çocuklara yönelik her türlü etkinlik ve mekanın yer aldığı geniş kapsamlı bir etkinlik takvimi ve rehber sunuyor.

Şehrin en iyileri tek bir adreste



Şehrin en iyi pastacıları, parti organizasyoncuları, ekolojik ürünler satan dükkanları, çocukların koşup oynayabileceği park ve bahçeleri, en lezzetli pizzacıları, harika kitapçıları gibi aile boyu mutluluğa dair onlarca mekanı tek bir yerde sunan Şehrin Çocuk Hali, hem çocuklar hem de aileler için şehir hayatını daha renkli ve eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyor.
Özge A. Lokmanhekim: “Annelerin dışarı çıkmadan önce bakacakları ilk adres olmayı hedefliyoruz”

“Şehrin Çocuk Hali, mutluluk garanti!” sloganıyla yola çıkan ve annelerin hayatını biraz olsun kolaylaştırmayı arzuladıklarını belirten deneyimli blogger Özge A. Lokmanhekim, “Çocuğumla bugün ne yapsam sorusu her anne gibi benim de en önemli gündem maddelerimden. Bu soruya en güzel şekilde cevap vermek, çocuklarımızla şehri birlikte keşfetmek için konularında deneyimli yani, gezen, gören ve yazan bir ekiple bu siteyi tasarladık. Gün gün, saat saat çocuklar için nerede ne var hepsini bir araya topladığımız online rehberimizle, annelerin dışarı çıkmadan önce bakacakları ilk adres olmayı hedefliyoruz” dedi.

İletişim için:

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.