Lego Blogger toplantısındaydık:)

IMG_6351 IMG_6352

 

 

IMG_6367           IMG_6375

 

 

Geçtiğimiz günlerde Lego ‘nun blogger etkinliğindeydik, Altuğ ile .

Hem benim hem de Altuğ için çok eğlenceli bir toplantıydı. Altug kapıdan girdiğinde heyecanını görmeliydiniz:))

Lego bildiğiniz gibi Danimarka da bir marangoz aile tarafından yaratılıp, günümğze kadar ilerliyor. Sanırım hepimizin çocukluk döneminde yeri vardır. Benim ve kardeşlerimin legoları vardı. Hatta annem onları o kadar güzel muhafaza etmiş ki şimdi Altuğ’unun.

Altuğ bildiğiniz gibi prematüre bir bebekti. Ve prematüre bebeklerde el ve göz koordinasyonuyla ilgili sıkıntılar olabilir diye duymuş ve Altuğ neredeyse 1-1,5 yaşından itibaren lego ile tanıştırmıştım. Lego duplo ilk legolarıydı.

Lego pazarlama müdürise de Lego duplonun başlangıç serisi oldupğundan bahsetti. Ardından lego city, lego starwars, lego chima gibi yaş grupları ilerledikçe profesyonelleşen serileri olduğunu paylaştı biz annelerle

IMG_6353

İlk legolar ördek yapılmış. Biz de anneler hepimiz leolarla kendi ördeklerimizi yaptık. Heyecan vericiydi. Hepimiz birbirimizden farklı ördekler yaptık, kendi ördeklerimiz:)

Bizim ailemiz legolar , bizim bir parçamız. Her geçen gün sayılarının artmasıyla Altuğ’unun hayal gücünün gelişmesi birbiiryle paralel gitmesi bizi de mutlu yapıyor. Özellikle youtube da yer alan Lego videolarını seyredip kendini geliştirdiğini düşünüyorum.

Büyükler için kitapları olan Lego’nun Altuğ gibi minikler için kitaplar da basmasını çok isterim. Kitapları çok seven Altuğ çok sevinir:))

Bundan sonra ki planımız Mayıs da Almanya ‘daki Legoland’e gitmek. Sanırım Lego aşkı çiftte katlanır..

Davet için Fikirannesine ve Lego’a çok etşekkür ederiz:)

 

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.