Lansinoh’tan YENİ Manuel Göğüs Pompası

©Rebecca Emily Drobis  ALL RIGHTS RESERVED

YENİ Lansinoh Manuel Göğüs Pompası ile anne sütünü sağmak çok daha konforlu ve pratik

Anne sütünün oluşturulmasında, süt üretimini sağlayanprolaktin hormonunu aktive etmek çok önemlidir. YENİ Lansinoh Manuel Göğüs Pompası’nda bulunan uyarı fazı annenin prolaktin hormonunu aktive ederek, sütün oluşmasını sağlar. Sağım fazında ise daha derin ve güçlü bir emiş gücü uygulanarak süt memeden boşaltılır. Böylece bebeklerin doğal emiş ritmi en yakın şekilde taklit edilmiş olur.manual with pump-productshot

YENİ Lansinoh Manuel Göğüs Pompası’nın geliştirilmiş ergonomik tasarımı ile süt sağımı tek elle ve hiç yorulmadan yapılabilir. Kutunun içerisinden çıkan Lansinoh NaturalWaveTM biberon emziği ile sağılan süt bebeğe verilebilir.

Manuel Göğüs Pompası NaturalWaveTM Biberon Emziği sayesinde de emzirmeden biberona ve biberondan emzirmeye kolay geçiş imkanı sunuyor. NaturalWave™ Peristaltik Biberon Emziği doğal emme hareketini desteklemek için özel olarak tasarlandı. Anne memesindeki gibi peristaltik hareketi uygulayan emzirme düzeni oluşmuş bebekler NaturalWaveTM Biberon Emziğini kolayca kabul eder ve sonrasında da anne memesinden emmeye istekli olur.

Tüm Lansinoh Göğüs Pompaları gıda saklamaya uygun BPA ve BPS içermeyen NaturalWaveTM

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

One comment

  1. Büşra çiçek

    Bu ürünü hala kullanıyor musunuz benim de iyi sağan bir pompaya ihtiyaçm var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.