Altuğ ile Vialanddaydık:)

IMG_8676

IMG_8685

IMG_8693

IMG_8702

IMG_8703

IMG_8707

IMG_8717

IMG_8723 IMG_8738

Geçtiğimiz hafta sonu Altuğ ile Vialand Tema parkına gittik. Heyecanlıydık:))

Biz çoğunlukla zamanımızı çocukalra uygun olan tarafta geçirdik. Ben gelir gelmez girdiğimiz Minik Kaşiflere hayran olduk. Sıra olmadığı için iki kere tur yaptık. Altuğ hem ülkeleri saydı, hem de çok eğlendi.. Çok güzel planlanmış.

Ardından çarpışan arabalar, atlı karınca, çiftlik ve daha pek çok şeye binerek çok eğlendi. Sihirili oda ve dışındaki aynalara bayıldık:))

Altuğ’unun binemeyeceği taraflara gitmedik. Boyunun yetmediği için onları kullanamayacağnı anlamayacak ve üzülecekti. Benşm aklımda kaldı. Alatna ile mutlaka gitmek istiyorum.

IMG_8671

Alış veriş caddesine bayıldım. Geniş ve ferah.. En sevdiğim mağazalar da kocaman. bu bile Anadolu yakasndan kalkıp, gelmeme neden olabilir.

Ardından Olimpia sirkine gittik. Altu çok yoruldu. Yürüyen merdivenler hayatımızı kurtardı.. Çok iyi düşünülmüş gerçekten.

Sirkteki akrobatlara bayıldık. Altuğ,Palyaço çok sevdiği için, her arada palyaçoları görmekten çok mutlu oldu.

Altuğ ile Vialand da çok güzel bir hafta sonu geçirdik.

Sizlere de tavsiye ederim. Tek tavsiyem erken gidin, dolaşacağınız, eğleneceiniz pek çok alan var Olimpia sirki de bitmeden, mutlaka ziyaret edin derim:))

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.