TravelMom Bebek Seyahat Çantası

 

Sevgili annelerin en büyük sıkıntısı bebekle dışarı çıkmak, seyahatte çıkmak. Travel Mom son dönemlerde gördüğüm en iyi ürün.

TR1936192 (6)

 

TR1936192

2si bir arada 1 katlanabilen bebek seyahat çantasının 5 içi muhafazalı depolama cebi var. Bebeğinize ait herşeyi bu ceplere yerleştirebilirsiniz. Termos ve biberon için ayrı file cepleri mevcuttur.Yaralanmaları önlemek için sivri köşesi bulunmayan bu ürün, sağlam , uzun ömürlü olamsıyla birlikte kolayca taşınabilir.Üretimde kullanılan ana materyalleri kaliteli ve çevre dostudur.

Çok amaçlı kullanıma uygun PEVA ile kaplanmış 5 cebi biberon vb. eşyaların sabit ısıda kalmasını sağlamaktadır.

Hem bebeğinizin eşyalarını yanınızda taşırken, aynı çanta içinde bebeğinizin altını değiştirebilir, uyutabilirsiniz.Süper değil mi?

Daha detaylı bilgi için; www.travelmom.com.tr

Facebook sayfası travelmom.com.tr

Instagram hesabi  travelmom.com.tr

 

Urun ile ilgili her turlu sorulari  info@travelmom.com.tr adresine mail atabilirsiniz .

 

Ayrica bu urunu http://www.pettiberry.com/TravelmomBebek-Cantasi,LA_123-2.html#labels=123-2   web adresinden de ayni sartlarda temin edebilirsiniz.

 

Çok kullanışlı bu seyahat çantasını tüm annelere tavsiye ederim. #bebeimgeliyortavsiyeediyor

 

Check Also

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?   Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken bebeğinizin konforu ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.