32.hamilelik haftası

Gebeliğin-Hamileliğin-32.-Haftası-Neler-Olur

 

Bebeğinizin hareketleri bu hafta içerisinde nitelik ve nicelik değişikliği yönünden zirve yapacaklardır. Rahim tekmelerini saymayı unutmayın. Kırışıklıkların büyük bir çoğunluğu bebeğinizin yüzünden kaybolacak ve oralarda bir çok saç olabilir. Bebeğiniz kilo aldı ve bunların da çoğunu yağ ve kas dokusunun üzerine koydu. Bunlarla birlikte bebeğin toplam ağırlığı yaklaşık 1,7 kilogram ve uzunluğu da 40cm’e geldi.

Her gün daha fazla Braxton Hicks kasılması yaşadığınız için ameliyat ve bunun sizi nasıl etkileyeceği konusunda daha fazla şey merak etmeye başlayacaksınız. Bir çok kadının ameliyat ve doğum hakkında kafalarında soru işaretleri vardır. Bunlardan bazıları şunlardır:

Doğum yerine ne zaman gitmeliyim?

Kasılmalarım ne zaman olacak?

Ameliyat gerçekten de acılı mı olacak?

Özellikle de son sorunuzu cevaplamak istiyorum. Kadınların yaklaşık %10’u ameliyatın hiç acısız olduğunu söylerken %10’u da ameliyatın gerçektende çok fazla acılı olduğunu söyleyeceklerdir. Geriye kalan %80 ise bu iki uç noktanın arasında bir yerlerde kalacaklardır.

Check Also

Kasım Ayı Hamile Okulum

  Kasım Ayı Hamile Okulum Her ay olduğu gibi bu ayda 7 çift ile Bebeimgeliyor …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.