Size özel tasarım, Bebeğinize özel plaka!

Basic CMYK

Türkiye’de yeni olan Bebek Plakası, şimdiden annelerin favorisi olmaya aday, eğlenceli bir aksesuar!
Bebek Plakası, çocuklarınızın pusetlerine, akülü araba veya motorlarına asarak kullanabileceğiniz kişiye özel bir ürün. Bebek Plakası ile isim, bayrak, resim ve doğum tarihi yer alan plaka tasarlayarak, çocuklarınızın en sevdiği araçları onlara özel hale getirebiliyorsunuz.

Sizin arabanızda Kim Var?

Bu eğlenceli ürüne şimdi de Arabada Kim Var plakası eklendi. Çocuğunuza özel Arabada Kim Var plakası hazırlayarak arabanızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Ürünlerimiz, hızlı ve kolay adımlarla yapacağınız tasarımla size özel olarak hazırlanıyor. www.bebekplakasi.com üzerinden dilediğiniz tasarımı yaparak sipariş verebiliyorsunuz.

Beyaz plakaya tasarım yapma şansınız olduğu gibi, plakalarımız gümüş ve altın renginde de hazırlanabiliyor. Üstelik web sitesi üzerinden seçeceğiniz onlarca resim ve bayrak alternatifi ile plakanızı dilediğiniz gibi süsleyebiliyorsunuz.
Farklı hediye arayanlar için,
Bebek Plakası ve Arabada Kim Var plakası aynı zamanda yakınlarının çocuklarına farklı hediye arayan kişiler için de güzel bir alternatif. Bebek Plakası ekibi hediye plakanızı ve paketini özenle hazırlayıp hediye notunuzla birlikte sahibine ulaştırıyor.

 

Satış fiyatı kdv dahil 39 TL. Üstelik Kargo ücretsiz! Kredi kartı, banka havalesi ve kapıda ödeme seçenekleri mevcut.

Ayrıntılı bilgi için:

Ulca Güvendik, 0533 631 66 86

iletisim@bebekplakasi.com

www.bebekplakasi.com

www.facebook.com/bebekplaka

www.instagram.com/bebekplakasi

www.twitter.com/bebekplakasi

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.