Kitchen Creates Mutfak Atölyesi

3,5 yıldır annelere ek gıdaya geçerken işlerine yarayacak ipuçları, tarifler,Yemek ve yemek kültürü gibi bilgileri içeren seminerler veriyorum. Bu seminerleri pekiştirecek ve annelerle güzel vakit geçireceğimi,z bir etkinlik düşünüyordum. ”Bebekler için mutfak atölyesi” Bunun için istediğim profesyonel olarak yemek işinden anlayan ve işbirliği yapabileceğim bir mutfak atölyesi..Ve Bostancı da Kitchencreates benim tam da düşündüğüm yer:)) Geçtiğimiz günlerde Kichencreates’den Merve hanım ile tanıştım.Çok yakında güzel işbirlikleriyle sizlerle olacağız!!

Kitchencreates’i Merve hanımın ağzından sizlere tanıtayım:))

. pi (1)

KITCHENCREATES çok amaçlı ve deneysel bir atölye mutfak alanıdır.  Her yaştan bireye hitap eden bir öğrenim ve keyif alanı oluşturmak amacıyla atölye mutfağımızı 2015 yılında kurduk.

Biz, Gastronomi ve Mutfak Sanatları konusundaki eğitim ve tecrübelerini kullanarak yemek ve yemek kültürünü tanıtmaya ve sevdirmeye adamış bir ekibiz.  Her yaştan bireyin yeme içme algısını ve keyfini maksimum düzeye taşımak en temel amacımız.  Yemek ve yemek kültürünü her yaştan bireye tanıtmak, tattırmak ve sevdirmek için çalışıyoruz.  Profesyonellere ve amatörlere talepleri ve ihtiyaçlarına uygun etkinliklerimiz ve eğitimlerimiz ile özgün ve keyifli bir deneyim yaşatıyoruz.

Ekibimizdeki şeflerimiz ve çocuk gelişim uzmanımız ile hem yetişkinlere hem çocuklara, bunun yanında özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklara çeşitli eğitimler, etkinlikler ve çeşitli danışmanlıklar yapıyoruz.  Tüm çalışmalarımızda özgünlük, özgürlük ve yaratıcılık bizim için olmazsa olmaz, bizi daima ileri taşıyan değerlerimizdir.

Vizyonumuz

Kitchen Creates olarak, her yaştan bireye mutfak kültürünü ve sağlıklı beslenme alışkanlığını aşılayarak uluslararası bir marka haline gelmek.

Misyonumuz

Atölyemize gelen bireylerin özgür ve yaratıcı bir ortamda bilişsel, fiziksel ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunarak yaşam kalitelerini yükseltmek.

Hedeflerimiz

•    Atölyemize katılan çocukların yaş gruplarına uygun olarak pedagojik (bilişsel, fiziksel, sosyal, dil ve
      iletişim, duyusal ve ahlaki) gelişimlerini tamamlamalarını sağlamak.

•    Keyifli bir ortamda özgür ve yaratıcı bireyler yetiştirmek.

•    Şirket çalışanlarının takım çalışması becerilerini, liderlik vasıflarını, özgüvenlerini ve yaratıcılıklarını
      geliştirerek iş hayatlarını daha keyifli ve rahat hale getirmek.

•    Yemek kültürünü tanıtmak ve uygulatmak.

•    Mutfak ve atölye kavramını birleştirerek deneyselliği ve yaratıcılığı desteklemek.

•    Her yaştan bireye sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandırmak.”

Her yaş için çok güzel etkinliklerinin yanı sıra çocuklar içinde yemek atölyeleri var. İlkine Altuğ ile katılmayı planlıyoruz.

Sizlerde daha detaylı bilgi almak isterseniz; http://kitchencreates.com/ detaylı bilgi alabilirsiniz.

Check Also

BLW- Bebeğin Kendi Kendine Yeme Yöntemi

BLW- Bebeğin Kendi Kendine Yeme Yöntemi   BLW (Bebeğin Kendi Kendine Yemesi – Baby-Led Weaning), …

One comment

  1. Esra hanim bekleyin karşıya tasinacagim bende o zaman yapın bizde gelelim :))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.