Esra Ertuğrul ile Hamile Okulum Başladı!

Esra Ertuğrul ile Hamile Okulu
Esra Ertuğrul ile Hamile Okulu

 

Uzun bir aradan sonra ”Esra Ertuğrul ile Hamile okulu” başladı.

4 oturumdan oluşan bu okulun ilk oturumunda Doğum hakkında konuştuk.özellikle normal doğumun planlayan anne ve babalar sorularını sorabildiği, birlikte hastanede neler olabileceğini, dalgalanmalarda neler olduğu, nefes, ıkınma ve masaj tekniklerini anlattım. Annelere babalarla birlikte uyguladık. ,

Bu oturumda aşağıdaki başlıklar üzerinde sohbet ettik.

Hamilelik ve bebeğin gelişim süreci,

Doğum çeşitleri ve doğumun fizyolojisi,

Doğum sırasındaki anestezi çeşitleri, ağrısız doğum,

Doğuma hazırlık

Normal doğum yapmak isteyen anne adayları için, normal doğuma yönelik nefes egzersizleri, ıkınma teknikleri ve masaj teknikleri anlatılacaktır.

Doğum planımız nasıl olmalı?

Babanın doğum planı

Bebek odası hazırlığı ve doğru alışveriş,

Doğuma giderken anne ve bebeğin valiz hazırlığı

Hamilelik psikolojisi / doğum korkusunu yenmek

RAHATLAMA NEFES EGZERSİZLERİ

Katılan tüm anne ve babalara Esra Ertuğrul ile Hamile okulu boyunca anlatacaklarımdan oluşan bir eğitim dosyası verdim. Oradan beni takip edebilir, hem de daha sonra tekrar etmek istediklerinde yardımcı olur diye düşünmüştüm. Ayrıca ev sahibi olan Masal bebek etkinlik merkezi katılan anne ve babalara %15 indirim kuponu hediye etti. Bugün ki toplantımızda ise Humana Stilltee ve Mamipower malt içeceğini anne ve babalarımıza hediye verdim.

Önümüzdeki pazar günü olacak 2. oturumda ise Emzirme ve Bebek bakımı anlatacağım. BU oturumumuzda ise Hipp ve Lansinoh ‘un annelerimize güzel hediyeleri olacak:))

 

Bu programa sizler de katılmak isterseniz Şubat ayında aynısı tekrardan başlayacak. 14, 21 ve 28 Şubatta olacak dersler. İlgilenirseniz Esra Ertuğrul Hamile Okulunun içeriği buradan okuyabilirsiniz. Kayıt içinde bebeimgeliyor@gmail.com iletişim bilgilerinizin olduğu bir e-mail atmanız yeterli.. Bekliyorum:)

 

Esra Ertuğrul ile Hamile Okulu

Check Also

Kasım Ayı Hamile Okulum

  Kasım Ayı Hamile Okulum Her ay olduğu gibi bu ayda 7 çift ile Bebeimgeliyor …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.