Adım Adım ile 23 Nisan ‘ı kutladık

IMG_1383

23 Nisan çocuk bayramını Bebeimgeliyor Anne bebek eğitim merkezimde de kutlamak istedim. Bu kutlama da Adım Adım  ve Anne koçu Sandra bizlerleydi.

12994414_10154135393893970_5222944394238809418_n (1)

Adım adım setlerini hep birlikte tanıdık. Özellikle 10 ay kutusu katılan anneler için için uygun olduğunu düşündük. Kutuyu tanımanın yanı sıra içinden çıkan dokun-hisset oyununu hep birlikte oynadık. Yanımızda olduğu için Adım Adım’a çok teşekkür ederiz.

 

IMG_1363                        IMG_1360

Adım Adım uzman pedagog ve psikologlarca hazırlanmış, çocukların aylık gelişimine özel, kitap üzerinde aktivite yapılabilen ve çocuğunuzun gelişimini destekleyebileceğiniz bir gelişim setidir.

 

IMG_1410

 

Bu setin hazırlanmasındaki amaç; çocuğun hayatındaki önemli kişilerle yakın bir ilişki halinde dış dünyayı deneyimlemesine olanak sağlamak ve öğrenmeyi günlük yaşantı içinde desteklemektir. Karşılıklı duygusal alışveriş, keyif alma hali, aynı şeyle ilgilenme durumu, keşfetmekten alınan haz çocuğun zihinsel, sosyal ve duygusal gelişimi için son derece önemlidir. Pek çok araştırma, çocuğa bakım veren kişi ile kurulan böylesi ortak bir paylaşımın, çocuğun gelişimine olan katkısının büyük olduğunu göstermektedir. Adım Adım hem eğlenceli, hem de eğitici bir rehberdir.

Sizler de detaylı bilgi almak isterseniz; https://www.adimadim.com/ bakabilirsiniz.

IMG_1417                       IMG_1395

Daha sonra bebek şarkılarıyla hep birlikte dans ettik.

 

IMG_1416 (1)              IMG_1422

IMG_1390

Bebekler iyice yorulunca da Anne koçu Sandra , annelerle birlikte Çocukluğumuza geri dönmemize yardımcı olacak bir meditasyon yaptırdı.Anneler için farklı bir deneyim oldu.

Böylelikle Bebeimgeliyor Anne bebek eğitim merkezimde ilk kez 23 Nisan Çocuk ve Egemenlik Bayramını bebişlerle birlikte kutladık:) Yanımda oldukları için Adım Adım’a , Sandra’a ve tüm anne ve bebklere çok teşekkür ederim:)

 

 

 

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.