Mothercare de Bebek bakımı semineri

Bebek alışverişi yaptığım dönemlerde en sık uğradığım mağaza Mothercare’di. Altuğ bebekken en çok alışveriş yaptığım mağaAda anne ve babalarla buluşacağım hiç aklıma gelmemişti.

Mothercare ekibiyle birkaç ay önce tanışmış ve  29 Mayıs da mağazada seminer vermeyi karar vermiştik.

 

image image image image image image

Ben Bebek bakımı, bebek banyosu, emzirme ve bebekler için ilk yardım anlattım. Bir alt katta da bebek arabaları, puset ve araba koltukları hakkında bilgi verildi. 2 grup şekşinde yapıldı, eğitimler.

Yeni pek çok anne ve babayla tanıştım. Benşm için muhteşem bir deneyimdi. Katılımcı anne ve babalara Mothercare çok güzel bir süprizi oldu. %25 İndirim yatılar. Bu süper bence:))

 

Siz bende katılmak isterim derseniz 28 Haziran 19:00 da eğitimi tekrarlayacağız. Katılmak isteraeniz Suadiye mağasına kayıt olmanız gerekiyor. Ben sitemde ve sosyal medya hesabımdan duyuracağım.

Takipte kalın:))

 

Bu deneyimi yaşamama olanak  sağladıkları için Mothercare tüm ekibine çok teşekkürler❤️

Check Also

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?   Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken bebeğinizin konforu ve …

One comment

  1. Yarın 19:00 da Suadiyedeki eğitiminize katılmak istiyorum
    Suadiye magazasına nasıl kayıt yaptırıcam?

    Teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.