Sevgililer günü her zaman benim için önemlidr. Eşimle yaklaşık 24 yıldır birlikteyim. Bu özel günde sevgimizin ne kadar büyüdüğünü görmek ve güzel anlar paylaşmayı seviyoruz.

image

imageBu yıl farklılık yapmaya karar verdim ve 5moms olarak eşlerimize Sevgililer günü öncesi süpriz yapma kararı aldık. 14 Şubat günü başbaşa kutlamadan önce arkadaşlarımızla eğleneceğimiz bir program hazırladık.

Bunun için biraz araştırınca Hilton İstanbul Bomonti de güzel bir gece planladık.

Öncesinde biz kızlar buluştuk. 28. kattaki süit odamızda hazırlıklarımıza başladık.
Öncesinde güzel bir kahve keyfi ve ardından hazırlıklar başladı.
Sevgili Burcu hepimize makyaj yaptı. Kıyafetlerimizi giydikten sonra bol bol videolar ve fotoğraflar çekildik.

image
Eşlermiz otelin lobisinde bizleri bekliyordu.
Onları karşılayıp, yemeğe geçtik. Yemek olarak Cloud 34 de suşili bir gece tercihimiz oldu. 34. Katta muhteşem bir manzara ve etkileyici bir amniyans ile yemeğe oturduk.
Akşam yemeğimizde çok eğlenceli ve renkli geçti. Sanırım eşlerimizi mutlu ettik:))

image
Sizlere bizim önceden deneyip ve beğendiğimiz Hilton İstanbul Bomonti’nin Sevgililer Günü kampanyasını paylaşmak isterim. Bizim tercih ettiğimiz Cloud 34 dışında da çok güzel alternatifler var.İnanın suşi seviyorsanız özellikle, Cloud 34 den hiç pişman olmayacaksınız.

 

image

image

Cloud 34
14 Şubat akşamı Istanbul’un ışıldayan manzarasına Slow Time’ın İstanbul aşk şarkıları eşlik ediyor. Sevdiğinizle romantik bir gece için enfes sushi menüsünden dilediğiniz bir tabak ve bir kokteyl kişi başı sadece 80 TL.
Cloud 34’deki İstanbul Şarkıları Gecesi sadece 14 Şubat’ta geçerlidir.

image

The Globe
Executive Şef Yannis Manikis’in Sevgililer Günü’ne özel menüsünde çıtır kılıç balığından sous vide usülü bon leye en özel lezzetler sunuluyor. Menü içecekler hariç kişi başı 140 TL. 14 Şubat akşamı The Globe’ta ağırladıkları çiftlere özel konaklama yatımız sadece 90 € + Kdv.

image

eforea Spa
10 – 14 Şubat tarihleri arasında çiftlere özel VIP odada uygulanan Sevgililer Günü paketinin içinde sauna, buhar banyosu, aromaterapi masajı ve canlandırıcı yüz bakımı bulunuyor. Paket çiftler için 480 TL.

Konaklama Paketi
Sevgililer Günü’ne özel, kahvaltı dahil 2 kişilik tek gece konaklama ve Cloud 34’te sushi tabağı ve kokteylden oluşan paket çiftler için sadece 130 € + KDV. Konaklama paketini 10-14 Şubat tarihleri arasında kullanabilirsiniz.

Biz eşimle bu arada eforea Spa, eşimle birlikte gitmeye karar verdik. Sizde gider ve deneyimlerseniz paylaşın, benimle olur mu:))

Tüm Hilton İstanbul Bomonti’nin güler yüzlü personeli ve harika ortamı nedeniyle bizim için önemli anlarımızda tercihimiz olacaktır.

http://www.hilton.com.tr/oteller/turkiye/istanbul/hilton-istanbul-bomonti-hotel-conference-center/

 

 

 

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.