Bebek arabanızı seçtiniz mi?

image

Bebek arabası her anne baba için kafa karıştırıcı bir olay. Her geçen dönem yeni bir araba modeli de piyasaya çıkınca işler iyice karışıyor.

Bence kullanışlı olmanın yanı sıra yaşam şeklini de uygun olması çok önemli.Seçtiğiniz bebek arabadında, pusetlerde  gelişmiş ergonominin yanı sıra çocuğun sonsuz merakını tatmin edecek ve annelerin güven veren gülümsemesini görebilmesini sağlayacak ebeveyne ve dışarıya dönük esnek oturma seçenekleri olması çok faydalı. Özellikle bebekler 4. aydan itibaren bebeklerin dışarıya ilgisi artar. Dışarıyı görebilmesi , etrafıyla iletişime gececeği için arabanızın dışa dönük olmalı. Altuğ, dışa dönük olan bebek arabamızda yeni yeni ortaya çıkan merak ve heyecanını besliyordu.

Son dönemlerde hem tasarımı , hem rejçnk seçeneği ile Stokke Bebek arabalarını çok beğeniyorum.

Hem size hem de dışa dönük olan , beş noktadan emniyet kemerli öne ya da arkaya dönük oturulabilen, ayarlanabilir ayak koyma yeri ve tutma sapına sahip Stokke pusetler, size ve bebeğinizin sürekli değişen gereksinimlerine uyum sağlayan, neredeyse sonsuz oturma konumu seçeneğine sahiptir. Doğumdan itibaren kullanıma uygun Stokke pusetler, rahat ana kucakları, rahat minderli koltuklar, hatta kardeşler için çözümler sunmaktadır.Stokke pusetleri, seyahat sisteminin bir parçası olarak Stokke araba koltuklarıyla birlikte kullanılabilir.

Özellikle merkezime gelen bebeklerde tercih edilen birkaç markadan biri. Kullanımın rahatlığı, açma – kapama rahatlığını ben sevdim. Bebeimgeliyor Anne Bebek Eğitim Merkezimde de hamile anne-babaların denemeleri, açma- kapama rahatlığını yaşamaları için Stokke Xplory bebek arabasına yer veriyorum. Annelerden çok babaların ilgisini çekiyır. Açıp – kapama denemeleri yapıyorlar. Bu şekilde deneyimlemiş ve rahat, esnek bir araba olduğunu görmüş oluyorlar.

Eğer ven oğluma bebrk arabası almak istesem listemin başında Stokke Xplory bir numarada!

Sizin bebek arabası olarak tercihiniz nedir?

Check Also

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?   Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken bebeğinizin konforu ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.