Bebekli ve Meraklı; Benebaby

16831990_10154335034300267_1213901869560095644_n

 

Geçtiğimiz günlerde Benebaby markasının lansmında Blogger annelere Bebek masajı ve bebekte rutin oluşturma anlattım.

Bebek masajını anlatırken;

”Bebeğinize masaj yapmak muhteşemdir. Teknik olarak son derece basit olan bebek masajı bebeğinize çok ifade eder. Sevginizi aktarmanız için çok önemli bir yoldur.

Bebeklere masaj yaparken hafif dokunuşlar çok önemlidir. Bebeklerin cildi naziktir. Bu nedenle hafif dokunuşlar önemli olup, bebeğin cildini, uyarır.Bebeğe eller, göğüs, karın, bacaklar ve ayaklar, sırt, omuzlar, kalça ve yüze masaj yapılır. Masaj öncesinde siz 2-3 adet rahatlatıcı nefes egzersizi yaparak kendiniz rahatlatın. Bebekler dokunma ile sizin tüm enerjinizi alacağı için masaj yapanın enerjisinin yüksek ve pozitif olması çok önemlidir.

Bebek masajı bebek yatıştırır ve uyumasına yardımcı olmak için harika bir yoldur. Düzenli masaj yatağına düzenli uyku için bebek size yardımcı olur. Banyo veya diğer düzenli akşam ritüeli sonrasında bebek masajını deneyin. Yaklaşık yarım saat sonra bebeğinizin uykuya geçeceğini göreceksiniz.

Özellikle kolik bebeklerde bebek masajının faydasını görmek mümkün. Yapılan masaj sırasında Benebaby Kimyonlu masaj kremini kullanabilirsiniz. Bu krem oral olarak alındığında gaza fayda sağlayan kimyonun lokal olarak da kullanıldığında da bebeğin gazını çıkarmasına yardımcı olur.” anlattım. Bu süreçte blogger anneler de kendi deneyimleriyle içeriğimizi zenginleştirdiler.

Ayrıca bebeklere pişik kremi olarak Benebaby püskürtmeli pişik spreyini anlattım. Özellikle elle sürmeden ve 1-2 speryle bebeğinize rahatça kullanabileceğiniz bir ürün. Bu ürünün nasıl rahat rahat kullanabileceklerini konuştuk.

16864043_1373252739401237_4133923837344275909_n

Benebaby marka pazarlama müdürü Gökçe Mete’ de bizlere Benebaby ürünlerini anlatarak Benebaby pastası kestik. Beni dinleyen ve Benebaby lansmanında yanımızda olan tüm blogger annelere teşekkür ederim. Ayrıca Benebaby bana verdiği destek için çok teşekkürler.

Check Also

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?   Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken bebeğinizin konforu ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.