6 Aylık Bebeğin Gelişimi

 

6 Aylık Bebeğin Gelişimi

Aynadaki görüntüsünü ellemeyi, onunla konuşmayı çok severler.Çıkardığım sesler sizin çıkardığınız seslere pek benzemez ama konuşmanın temeli olan sesler çıkartır Yine de bu sesler bile onu konuşuyormuş gibi görmenize neden olup sizi son derece sevindirebilir. sevincinizi belli etmeniz ses çıkardığında onu sevmeniz sesleri onunla beraber taklit etmeniz onda iyi bir şey yaptığını anlamsına yardımcı olacaktır. Ve sizin sevgi ve ilginizi kazanmak çin bu sesleri tekrar edecek, yeni sesler çıkarmaya çalışacak ve çok daha kolay konuşmaya geçebilecektir. sadece sevdiği insanlara değil, sevdiği oyunlara ya da şarkılara da gülümsemeye başlayabilir.

Neden sonuç bağlantılarını kurmayı öğrenmiştir; mesela bir oyuncağı öttürmek için üstündeki düğmeye basmak gerektiğini; plastik topunu oturduğu koltuktan aşağı hızla attığı zaman zıplayıp tekrar yere düştüğünü anlayabilmektedir. Artık oyunları daha eğlenceli olacaktır! Buarada düşürdüğü ya da gözden kaybettiği nesneleri aramaya başlar, arama davranışları da bu dönemden itibaren gelişmeye başlar.
Günde yaklaşık 11 saat uyur Tabi bu 11 saatlik uykuyu yalnızca gece uyuyacak demek değil hala; arasıra geceleri uyandığı olabilir.

Check Also

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?   Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken bebeğinizin konforu ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.