Mothercare Hamile Etkinlikleri

Mothercare Hamile Etkinlikleri devam ediyor.

 

 

Bu yıl daha önce Ankara ve İstanbul Zorlu Avm de gerçekleşen Mothercare Hamile Etkinliğimiz önümüzdeki günlerde önce; Hassasanne ve Çocuk gelişim uzmanı Özge Selçuk Bozkurt İle birlikte İstanbul Cevahir AVM sonra ise ben tek başıma İzmir de gerçekleşecek.

 

 

26 Kasım 11:00-13:00 arasında  Cevahir Avm de Finlandiya Tiyatro Salonunda ,Hassasanne Ece’nin moderatörlüğünde Çocuk gelişim uzmanı Özge Selçuk Bozkurt İle birlikte Hamilelik ve Bebeğin ilk yılını konuşacağız.

26 Kasım 11:00 de başlayacak ücretsiz olacak etkinlik için 02123800376 numaralı telefonla kayıt olmak gerekiyor. Kayıt olmalısınız Ki, Mothercare süpriz hediyelerinden sizin de olsun.

 

 

2 Aralık 10:00-12:00 arasında ise İzmir Fotum Bornova Mothercare de sadece ben Hamilelik ve bebek anlatacağım. İzmirli anne ve babaları heyecanla bekliyoruz. Bu etkinliğe katılmak isterseniz; 02333431984 numaralı telefonla ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

İstanbul veya İzmir de yaşıyorsanız sizleri bekliyoruz. Gelirseniz mutlaka tanışalım 😉

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.