Esra İle BLW Kitabımız Çıktı!

 

 

 

Yaklaşık 1-1,5 yıldır uğraştığımız Blw yapan anneler ve benim tariflerimden oluşan ‘Esra ile BLW’  Blw tariflerinden oluşan kitabımız çıktı

Gün yayıncılığın sahipleri Sevgili Deniz ve Orhan, ”O Tabak Bitecek ” kitabından sonra tariflerden oluşan bir kitap daha çıkarmayı istediklerini ve bunu benle yapmak istediklerini söylediklerinde önce şaşırdım:)) Ve heyecanlandım. Ban bu imkanı verdikleri için Deniz ve Orhan’a çok ama çok teşekkür ederim.

Hem benim eğitimlerim de kullandığım , oğluma yaptığım tariflerin yanı sıra Blw anlatmaya başladıktan beri benim yanımda olan , bebekleriyle bana inanıp destek veren annelerinde tariflerini toparladık. Blw tarifleriyle bana destek olan annelere ve onların minik kahramanlarına çok teşekkür ederim.

Yayınlanacaktı kitabımız, Nutricia da kitabımıza destek oldu. Ben yaklaşık 1 yıldır onlarla Blw seminerlerini ücretsiz yaparak, pek çok anneye ulaştım. Destekleri benim çok önemli. Şimdi benim için yine çok önemli ve kıymetli projemde destekler. Bu destek için Yalım Üner ve Banu Usug çok teşekkür ederim:)

Şimdi o bebekler büyüdü, annelerin bir kısmı ikinci bebeklerini doğurdu ve doğurmak üzere. Kitap çıktı dediğimde tek tek onlarla nasıl tanıştığım ve minik kahramanların ne güzelde BLW ile beslendiklerini hatırladım. Çok duygulandım:))

IMG_9255

Kitap çıkmak üzereydi ve kitaba bir fotoğraf koyulacaktı. Esasında yeni fotoğraflar çektirdim. Sonra Sevgili  Şahver Koçulu’nun beni yıllar önce çektiği ve bana çok uğurlu gelen fotoğrafın kapakta olmasını istedim. Belki gördü belki de duyunca ona süpriz olacak. Ona da buradan çok teşekkür ederim.

Tüm bu eğitim süreçleri sırasında, kitap tarifleri toplanması sırasında ve hayatımın her anında bana desteğini hep veren hep yanımda olan Sevgili eşime de çok teşekkür ederim

Esasında kitabımızın başında bir teşekkür  yazım var. Ama şu an elime kitabı aldıktan sonra bir tanede siteme yazmak istedim.
Bana destek olan ve hep yanımda olan Gün Yayıncılığa,tüm annelere, Nutricia firmasına,aileme, oğluşuma ve eşime sonsuz teşekkürler.

Umarım annelerin sevdiği ve bebeklerine güzel güzel yemekler yapmakta kullandıkları bir kitap olur.

Sevgiler:))

 

 

Check Also

BLW- Bebeğin Kendi Kendine Yeme Yöntemi

BLW- Bebeğin Kendi Kendine Yeme Yöntemi   BLW (Bebeğin Kendi Kendine Yemesi – Baby-Led Weaning), …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.