ERKEN DOĞUM TEHDİNDEN DOLAYI 4 GÜNDÜR HASTANEDEYİM….

Perşembe gününden beri ve halen hastanedeyim.. Çok sıkıcı bir durum. yataktan kalkmadan sıkıntı içinde yatıyorum. Perşembe günü sanki bebeğimin aşağıya inmiş gibi hissetmemle olay ortaya çıktı. Muayene sonucunda rahim ağzımın 2 cm açıldığını farketti, doktorum. Ayrıca tansiyonumda da oynamalar vardı. O nedenle hemen yattırıldım. Altuğ’un akciğerlerinin gelişimini daha hızlı tammalaması için 12 saat arayla yapılan enjeksiyon yaptılar. İlk gün ve ikinci gün gerçekten moralim berbattı. Şimdi daha iyiyim. Olayı daha iyi hazmettim.Tansiyonum düzenlendi.Ve ben halen hastane de yatıyorum. Yarın doktorum inşallah beni eve gönderir. Bakalım neler daha olacak!!!!
Altuğucuğum, inşallah şubata kadar annesinin karnında kalır. Şimdi yazı yazarken pıtır pıtır haraeket ediyor. Onunla konuşup, anlaşttık.. İçimde daha kalacak, en azından 2 hafta kadar daha….Şimdi 33  hafta.. 36 yı tamamkasa epey rahatlatacak, beni..Herşey kısmet tabiiki… 

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

7 Yorumlar

  1. canım çok geçmiş olsun size..iyi yapmışsın altuğ’la konuşmakla, senin küçük bebeğin söz dinlerde inşallah, kalır üç hafta daha içerde..sıkma canını hiç bişeye..Allah yanınızda olsun sizi korusun inşallah..

  2. sedacım çok teşekkür ederim.. neyse ki eve çıktık. bakalım, neler olacak,ileri ki günlerde…

  3. sedacım çok teşekkür ederim.. neyse ki eve çıktık. bakalım, neler olacak,ileri ki günlerde…

  4. sedacım çok teşekkür ederim.. neyse ki eve çıktık. bakalım, neler olacak,ileri ki günlerde…

  5. sedacım çok teşekkür ederim.. neyse ki eve çıktık. bakalım, neler olacak,ileri ki günlerde…

  6. sevgi tuncer dalgıç

    Geçmiş olsun Esra hanım:(Umarım daha iyisinizidr…

  7. Esracım çok çok geçmiş olsun.geç gördüm yazını kusura bakma.ya senin bu site güncellenmiyor.oyüzden yeni ne yazdın göremiyorum.arada bir ben girip hatrını sormak için baktığımda görüyorum yazılarını.unutmadım yoksa sen bitanem.
    nasılsın şimdi son durumlar ne.
    Ahh Altuğcum korkuttun anneyi canım ya.sağlıkla gel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.