Hafta sonu Mini aktivite de yaptığımız Anne süt ve Emzirme Seminerinden Görüntüler:))

Bu haftasonu olan eğtimimiz Anne sütü ve Emzirmeydi. Anne ve babalara Anne sütü ve emzirme hakkında detaylı bilgiler verdim. Oyuncak bebeğimiz üzerinde de uygulamalardan bahsettim. Özellikle bebek doğduktan sonra annelerin bilmesinin işini kolaylaştıracak bilgileri hem anlattım hem de bitmek üzere olan Emzirme Rehberinden birer nüsha verdim. O günkü eğiitmimize katılan annelerimize ufak hediyelerim vardı. 
Happy Milk Emzirme kıyafetrleri tasarlayan arkadaşlarım minik  biberon içinde rezene çayı ve ilk alış verişşlerin de kullanmaları için hediye çekleri , bepanthane  çatlak kremi numunesi, Lansinoh’un hazırlayıp gönderdiği minik bir hediye paketi verdim.. Bunların dışında hastane de beraber çalıştığım ve çok güzel kurabiyeler yapan arkadaşım annelerimizin bebekleri için kurabiyeler hediye gönderdi.

 

Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederim.. Eğitimimi renklendirdiler.

Haftaya cumartesi de Doğum Sonrası Bebek ve Lohusalık konusunu konuşmak üzere buluşacağız.Bebek bakımı hakkında herşeyi konuşup, biraz da bebek alış-verişi hakkında bilgi vereceğim. lohusalık döneminde neler oluyor? Bu hormonlar bizi nasıl etkiliyor? bu konular hakkında bilgilendirme yapacağım:)))

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.