Optimum Outlet de Kids’ Dino Ding’e gittik:)

IMG_9263 IMG_9268 IMG_9272 IMG_9274 IMG_9279 IMG_9284 IMG_9295 IMG_9296

 

Optimum Outlet de çok eğlenceli bir sergi açılmş. Bu haftasonu Altuğ ve arkadaşlarımızla Optimum outletteki Kid’s Dino Ding ziyarete gittik. Dinazorları çok seven Altuğ için muhteşem  bir deneyim oldu.

Çocukları, dünyanın en gizemli türlerinden biri olan dinozorların dönemine götürecek olan Kids’ Dino Dig, kazı temalı interaktif sergi, çocukların hayal gücünü harekete geçirmeyi hedefliyor.

Kids’ Dino Ding sergisiyle tarih öncesi çağlara büyülü bir yolculuk yapacak olan minik ziyaretçiler, rehber bir profesör eşliğinde “paleontolog” olarak dinozor kazısı etkinliğine katılıp dinozorları inceleyecekler. Milyonlarca yıllık fosilleri gün ışığına çıkarmaya çalışacak olan çocuklar, kendilerine verilen özel kazı aletleri ve kıyafetleri ile bilim insanı olmanın da mutluluğunu yaşayacaklar.

DSC_0015

Altuğ ve arkadaşları paleontolog olarak kazı yapmak için önce sıraya girdiler ve rehber ablalarıyla kazıya başladılar. Altuğ buna bayıldı. heyecandan yerinde duramıyordu. Ardından sergiyi dolaştık.

Rehberli tur sırasında büyükleri de unutmayan interaktif sergide, dev Allosaurus iskeleti, dinozor fosilleri, dinozor ayak izi ve dinozor kuluçkası da bulunuyor.

Kids’ Dino Dig sergisinde yer alan Tyrannosaurus Rex ve Ankylosaurus türündeki iki animatronik dinozor, hareket eden uzuvları ve sesleriyle ziyaretçilere heyecanlı dakikalar yaşatacak. İsteyen tüm çocuklar çok sevilen bu iki dinozorun üzerine binebilecekler.

Altuğ , Tyrannosaurus Rex üzerine bindiğinde heyecandan ölüyordu. Sürekli, kitaplarını okuduğumuz , youtubedan çizgi filmini izlediği Tyrannosaurus Rex ile yakından tanıştı.Altuğ, bu deneyim ile o kadar mutlu oldu ki:))

Bu etkinliğin 26 Nisan’a kadar sürüyor, 23 Nisan’da bu fırsatı kaçırmayın deriz:)

Aktivitelerden 5 yaş üstü tüm çocuklar ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Fakat hareketli bir dinazor maketi var. Bundan, AVM’den 50 TL. ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin çocukları faydalanabilecekler. 

İstanbul Optimum Outlet etkinlikleri hakkında detaylı bilgi için http://www.optimumoutlet.com/istanbul web adresini ve  https://www.facebook.com/optimumoutlet ziyaret edebilirsiniz.

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.