Stokke Tripp Trapp ile Bebeklerle Tadım Atölyesi

IMG_0038 IMG_0042 IMG_0043    IMG_0181     IMG_0050       IMG_0037

 

Geçtiğimiz gün bebekler ve anneler ile çok eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdik. Ek gıda ve blw anlatırken annelerin kafası yemeklerin nasıl olacağı? pütürüklülük durumu, parmak gıda gibi pek çok konu merak ediliyordu. Bunun üzerine bende tadım atölyesi yapayım ve bebeklerle birlikte yemek yiyelim istedim.

Stokke Tripp Trapp mama sandalyeleri işimizi kolaylaştırdı bu etkinlikte. Annelerle birlikte aynı masayı paylaşmalarını sağladı. Bizimle aynı masada hep birlikte yemekler yedik.

Profilo ev aletlerini kullanarak menüyü oluşturdum. Profilo Buhar pişiricisinde sebze ve meyveleri pişirdim. Yanına Profilo yoğurt makinesiyle yoğurt hazırladım. Mayalanmış yoğurt ve sebzelerle oluşturduğumuz menüyü bebekler yerken , annelerde kısır ve çay keyfi yaptık.

Bu etkinlik çok eğlenceli ve anneler için faydalı olduğunu düşünüyorum. O nedenle her ay Stokke ve Profilo Ev aletleri ile Bebeklerde Tadım Atölyeleri gerçekleştireceğim. Bu etkinliğe katılan bebekler artık mama sandalyesinde dik ve desteksiz oturuyorlardı. Katılım için tek şartımız desteksiz oturmaları ve doktorunun onayıyla ek gıdaya başlamalılardı. ilk etkinliklerimiz 28 Şubat ve 10 Mart 12:00-14:00 arasında gerçekleşecektir.

Ücretsiz olacak bu etkinliklere sizde bebeğinizle birlikte katılmak isterseniz ; bebeimgeliyor@gmail.com email atabilirsiniz.

 

 

Check Also

BLW- Bebeğin Kendi Kendine Yeme Yöntemi

BLW- Bebeğin Kendi Kendine Yeme Yöntemi   BLW (Bebeğin Kendi Kendine Yemesi – Baby-Led Weaning), …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.