Mothercare İle Hamile Etkinlikleri

Mothercare İle hamile etkinliklerimiz tam hızla devam ediyor.

 

Çocuk gelişimi uzmanı özge Selçuk ve Hassasanne hesabının sahibesi Ece Kumkale ile birlikte Hamilelik ve Bebek İle ilgili bilgilendirmeler yapıyoruz.

Mothercare Hamile Etkinliklerinin ilki Ankara Kent Park Avm de gerçekleşti. Tüm salonundolduran hamile anne ve babaları görmek bizi çok mutlu yaptı.

Sevgili Ece’nin moderatörlüğünde ben Yenidoğan bebek bakımı tamamen uygulamalarla anlatırken, çocuk gelişim Uzmanı Özge de Hamilelik sürecinde ve Doğumdan sonraki ilk yıl Bebeğin Gelişimini anlattı. Mothercare tüm katılımcılara güzel süprizleri ve hediyeleri İle ortamımızı renklendirdi. Bu yayını izlemek isterseniz 👇

Canlı yayınımız

Üç tane Mothercare Türkiye oyuncak hediyeli canlı yayın. @kentparkavm Mothercare ile Hamileler ve 0-1 yaş bebeği olanlar için çok bilgilendirici etkinliğimizden canlı yayındayım. Uzman Hemşire @bebeimgeliyor ve Çocuk gelişimi uzmanı @uzm.ozgeselcukbozkurt bilgilerini paylaşıyor. 110 kişi kayıt olmuş ve kontenjan 2 gün önce dolmuş çok teşekkürler. Kayıt olamayanlardan özür dileriz mutlaka yine geleceğiz. Çok önemli konuları konuşacağız, uygulamalı eğitimler olacak. Mothercare oyuncak kazanma şansı için 2 Ekim 23:30'a kadar 1. Bu canlı yayını beğenin, paylaşa tıklayıp paylaşın ve altına katıldım paylaştım gibi bir şey yazın. 3 Ekim'de kazananı yorumlarda açıklayacağım.

Hassas Anne paylaştı: 30 Eylül 2017 Cumartesi

 

İkinci Hamile Etkinliğimiz ise Zorlu Avm Bahçesinde 14 Ekim 12:00-14:00 arasında gerçekleşecek. Bu sefer kayıt almıyoruz. Çünkü yerimiz çok:)) Şimdi sadece havanın güzel olmasını diliyoruz🙏

Sizlerde hamile ve Yeni anne ve baba iseniz eğitimimize bekleriz.Gelirseniz mutlaka tanışalım.

 

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.