Lansinoh® Biberon ve NaturalWave® Biberon Emziği

Bebeğiniz sadece sizi emiyor ve biberon almıyorsa,  bebeğiniz yeni doğdu ve sizi ememiyorsa ,işte o zaman anne memesine çok yakın olan Lansinoh biberonla bebeğinizi tanıştırabilirsiniz.

Yeni Lansinoh® Biberon ve NaturalWave™ Biberon Emziği, bebeklerin annelerinden ayrı kalmak durumunda olduklarında sağılmış anne sütüyle beslenmesi ve anneleriyle buluştuklarında emmeye devam edebilmeleri için özel olarak tasarlanmıştır. Uzayabilen esnek yapısı bebeklerin anne memesinde içgüdüsel olarak uygulamış olduğu «dalgaya benzer» peristaltik emme hareketini uygulamasına olanak tanır. Bu sayede Lansinoh® NaturalWave™ Biberon Emziği bebeklerin var olan emzirme düzenini sürdürmesine yardımcı olur.* Bebekler, biberonu kolay kabul eder ve anne memesinden biberona, biberondan da anne memesine kolay geçiş yapabilir.

Bebeklerin doğal ağız ve çene gelişimini desteklenir. AVS™ Hava Giriş Sistemi kolik sancısının potansiyel sebebi olan hava yutmayı engeller.

 

Biberona bebeği alıştırmak istediğiniz de;

Annesinin memesine benzeyen ve uç kısmı yumuşak olduğu için dilinde peristaltik hareketi rahatlıkla yapabilir. O nedenle rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

İlk denemeniz de biberonun ucunu sıcak su ile ılıtın ve üzerine anne sütü sürün. Biberonu da babası bebeğine versin. Annesi aynı odada olmasın.Göreceksiniz bebeğiniz biberonu birkaç deneme sonrasında alacak. İşe başlayacaksanız biberonu en geç hafta kala tanıştırmalısınız. Başta ret edebilir ve zamana ihtiyacınız olacaktır.

Lansinoh biberonlarla daha detaylı bilgi edinmek isterseniz; https://www.lansinoh.com.tr/urunler/naturalwave-biberon?gclid=EAIaIQobChMI6cLKn4q52AIV28qyCh3mCAAHEAAYASAAEgIOifD_BwE

Sitemdeki emzirme yazıları içinde; http://www.bebeimgeliyor.com/category/emzirme/

Check Also

Anne sütünü ne zaman sağmalıyız?

  Anne sütünü ne zaman sağmalıyız? Bebeğiniz doğar doğmaz ilk saat içinde EMZİRME denemelerine başlamak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.