Şubat Ayı Lactamil Okulumuz

 

Geçtiğimiz haftasonu 3-4 Şubat 12:00-17:00 arasında Şubat ayı Lactamil Hamile Okulum bardı.

8 yeni anne ve baba ile tanıştım. İlk gün hep bir heyecan içinde oluyorum. Bu sefer de çok tatlı Ve heyecanlı çiftlerin vardı.

Şubat Ayı Lactamil OkulumuzUn ilk günü Doğum ve Emzirme hakkında çok detaylı bilgi verdim.

Doğumda özellikle normal Doğum ağırlıklı bilgi versem de sezaryen olacağı kesin iki çiftimiz olduğu için sezaryen ve anestezi çeşitleri üzerinde de konuştuk. Nefes,ıkınma, masaj, aromatik yağlar gibi pek çok bilgi yanında Doğum planı yapıp, Doğum çantası için gerekenleri konuştuk💜

Ardından Yaşam Bankasından Esin hanım aramıza katıldı. Bizlere Kordon Kanı Saklatmak İle ilgili bilgi verdi bizlere.

Emzirme ve Anne sütü hakkından da detaylı bilgi verdim. Lactamil ürünleri olan Rezeneli içeren Lactamil Emziren anne çayı Ve Lactamil Sütlü içecek hakkında Anne sütünü arttırmak için yararlanabileceklerini anlattım.İlk günün ardında tüm program boyunca anlattıklarımdan oluşan bilgi e-mailini gönderdik.

Şubat Ayı Lactamil Okulumuzun 2. Gününe geldiğimizde Yenidoğan bebek bakımı Ve Bebeklerde ilk yardım anlattım.

Yenidoğan bebek bakımında ; bebek bakımı Ve alışveriş hakkında tüm detayları anlattım. Uygulamalar yapıp, babaları da bu etkinliğe kattım.

Bugün de Vinebedding markası bizlere misafir oldu. Ürünleri hakkında kısa bilgi verip, katılımcılarımıza özel indirimler verdiler.

 

Bebeklerde ilk yardım anlattım son olarak. Özellikle Tıkanmalar ve Ateş konusu aileler çok merak ettiği için üzerinde detaylı konuşup, bilgi verdim.

En son İlkadimlar ‘ın ailelerimiz için gönderdiği güzel hediyeleri verip, hep birlikte anı fotoğrafı çektirerek programımızı bitirdik.

Bebekler doğunca bebek masajında görüşmek dileğiyle vedalaştık.

Siz de bu programıma katılmak isterseniz 3-4 Mart 12:00-17:00 arasınd solacak. bebeimgeliyor@gmail.com e-mail atabilirsiniz!

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.