Her Yerde Oyun ile çocuklar çok eğleniyor!

Her yerde oyun ile çocuklar çok eğleniyor!

Her yerde oyun hesabına sosyal medya karşılaşabilirsiniz. İki girişimci anne tarafında yönetilen ve profesyonel olarak çocuk etkinlikleri yapan iki annenin girişimi.

Sevgili Ezgi ve Gülderen benim sosyal medyada tanıştığım ve çok da sevdiğim iki arkadaşım ayrıca. Bu girişimlerini çok beğeniyorum. O nedenle onlarla mini bir röportaj gerçekleştirdik.

1-12 yaş arası çocukların, motor becerilerinin gelişimine yönelik, aktiviteler ve duyusal oyunlar ile özel atölye programları hazırlıyorlar.Eğlenceli ve eğitici oyunlarımızı hazırlarken çocuk gelişimi uzmanları ve psikologlardan destek alıyorlarmış.

Her zaman çocuk dostu malzemeler kullanıyor, rengarenk duyusal oyunlarımızı mümkün olduğunca yenilebilir materyallerden oluşturuyoruz, dediler.Bu benim de çok hoşuma gitti.

‘Özgürce yaratıyoruz, boyuyoruz, elliyoruz, kirleniyoruz, okuyoruz, dinliyoruz, görüyoruz, tadıyoruz, pişiriyoruz, farklılıkları keşfediyoruz, grupluyoruz, ayırıyoruz, rengârenk oluyoruz, şekilden şekile giriyoruz, şekil veriyoruz, yapıyoruz-bozuyoruz, yazıyoruz, çiziyoruz, yapıştırıyoruz, söküyoruz…’

Harika gerçekten:) Altuğ küçükken bizde katılmıştık oyun atölyelerine bir harikalardı. OYun grupları ve etkinliklerin yanı sıra kurumsal organizasyonlar, doğum günleri , avm etkinlikleri gibi aslında pek çok şey yapıyorlar.

Bende hem bir anne hem de bir eğitmen olarak ‘Her Yerde Oyun’ tavsiye ediyorum!

Daha detaylı bil almak ve etkinliklerine katılmak isterseniz;

http://heryerdeoyun.com/

https://www.youtube.com/channel/UCNhTtsYSlNTkEbg4Oldk-ag

 

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.