Kiinde ürünlerini biliyor musunuz?

Sizlere çok güzel bir ürün grubunda tanıtmak isterim. Hem emzirme hem de ek gıda sürecinde kullanabilirsiniz. Şimdi Türkiye ‘deki annelerin bu ürünle tanışmasını sağlayan Sevgili Didem hanımdan ürünleri ve markanın hikayesini dinleyelim.

Ben de profesyonel hayatta calisan bir anneydim. Oglum 9 aylikken yeniden ise dondum ve 1 yil calistim ancak Istanbul yogunlugu ve trafiginde oglum Alaz’a istedigim kadar vakit ayiramiyordum. Oglum 6 aylikken yaptigimiz bir ABD seyahatinde Kiinde urunlerini alip kullanmaya basladim. Geleneksel sut cekme ve saklama yontemlerini de kullanan bir anne olarak 2 yontemi karsilastirabilme sansim oldu. Kiinde urunlerinden o kadar memnun kaldim ki icimdeki girisimci ruh ile bu urunleri Turk anneleri ile bulusturmaya karar verdim ve profesyonel hayati biraktim. Urunler Ocak 2017 sonunda satisa sunuldu. Simdi Joker magazalari. www.joker.com.tr ve www.cocukmarket .com da gibi pekçok bebek ürünü satılan yerlerde satılıyor. www.kiinde.com.tr artık online olarak da satış yapılmaya başlandı .

MARKANIN HIKAYESI

MIT (Massachusetts Institute of Technology) mezunu bir baba ile doktor bir annenin bebeklerini büyütürken duydukları ihtiyaç ve piyasadaki eksikliği farketmeleri üzerine, engelli insanlar için robotik kol ve bacak yapan MIT’li baba ve yine MIT’li bir arkadaşı Kiinde ürünlerini bu işte uzman tasarımcılarla birlikte dizayn eder ve markalaştırırlar. Çok kısa zamanda büyük bir başarıya ulaşırlar. Ebeveynlerden çok olumlu geri dönüşler aldıkça da ihtiyaçlar doğrultusunda ürün gamını genişletirler.
Kiinde ürünlerini hem emzirme ve süt çekme hem de katı gıdaya geçiş döneminde kullandım. Maalesef piyasada benzer bir alternatif bulamadığım için ürünü Amerikadan temin ettim. Anne sütü bir anne ve bebeği için çok kıymetli. Bir damlasına bile zarar gelsin istemiyorsunuz. Anne sütünü direkt olarak süt saklama poşetine çekebileceğim bir ürün yoktu. Hem de bebeğime sütü vermek istediğim zaman sütü biberondan poşete, poşetten biberona transfer etmek gerekiyordu. Bu transferler esnasında süt saklama poşetlerinin çoğu fermuarlı olduğu için süt dökülebiliyordu. Siz dikkat etseniz bile anneanne, babaanne, yardımcı ya da eş sizin kadar dikkatli olamayabiliyor. Kiinde ile ara adaptörleri sayesinde her marka süt pompasından Twist süt saklama poşetine süt çekebiliyorsunuz. Süt transferlerine de gerek kalmadan süt saklama poşetini Squeeze biberona takıp bebeğe içirebiliyorsunuz ve saklama poşeti katlanabildiği için havayı çıkarabiliyorsunuz ve gaz problemi ortadan kalkıyor.
Kiinde günümüz şartlarında büyük kolaylık sağlıyor ve zaman kazandırıyor. Bulaşık problemi de ortadan kalkıyor ve en önemlisi, bebeğinizi çok daha hijyenik bir şekilde beslemiş oluyorsunuz.
Katı gıda da ise sebze ve meyve pürelerini saklama poşetine koyup, üzerine Squeeze Spoon mama kaşığını ya da Snack Spout Emme Aparatını takarak poşetten sıkıp bebeğinize yedirebiliyorsunuz. Özellikle işteyken, ev dışında ve seyahatlerde çok büyük rahatlık sağlıyor.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Kiinde, bebekler ve ebeveynler için yaratıcı ve farklılık yaratan, hayatı kolaylaştiran, güvenli ürünler geliştirmiştir. Yoğun anne ve babaların, yeni ebeveyn oldukları dönemde karşılaştıkları zorluklar ve hayatı kolaylaştıran yenilikçi ürünlere duydukları ihtiyaçtan esinlenerek Kiinde ürünleri tasarlanmıştır.Ara adaptürleri sayesinde her marka süt pompasından sütü Twist saklama poşetine çekebilir, Keeper™ rafta süt saklama poşetlerinizi akma, sızma  ve yırtılma problemi olmadan, buzlukta güvenle saklayabilirsiniz.

Kozii™, anne sütüne özel dizayn edilmiş piyasadaki tek ısıtıcıdır ve patentli bir üründür. Saklama poşetini direkt ısıtıcıya koyup ılık suda eritir ve bebeğin içebileceği sıcaklığa getirir. Isıya ve buhara maruz kalmadığı için anne sütünün içindeki antikorlar ölmez ve süt besin değerini, kalitesini kaybetmez. Ayrıca her marka süt saklama poşetini, cam, plastik ve metal mama kabı ve her tür biberonu da Kozii’de ısıtabilirsiniz. Kozii™ ilerleyen aylarda Türk anneleri ile buluşacaktır.
Süt saklama poşetini Squeeze biberona takıp üzerine sadece 1 parçadan oluşan Active Latch biberon başlığını takarak bebeğinizi besleyebilirsiniz. Active-Latch™ biberon başlığı doğal emme alışkanlıklarını bebeğe öğretmek ve anne göğsü ile biberon arasındaki geçişleri kolaylaştırmak üzere dizayn edilmiştir. Active-Latch™ biberon başlığının özel dizaynı bebek, anne göğsünden süt emerken olduğu gibi emme ve göğüse emerek masaj yapma refleksini geliştirir, biberon ve anne göğsü arasındaki geçişten dolayı oluşabilen emme tembelliğini engeller. Kiinde Twist Pouches™ saklama poşeti içindeki havayı rahatlıkla çıkardığınız için bebekte gaz problemi de olmaz.

 


Foodii™  Beslenme Sistemi,  Twist Pouches™ saklama poşetlerinin içine püre haline getirmiş olduğunuz gıdayı koyarak, bebeğinize temiz ve pratik bir beslenme sunmanızı sağlar. Püre haline getirdiğiniz katı gıdaları direkt Kiinde Twist Pouches™saklama poşetinden bebeğinize Snack Spouts™ emme aparatı ile ya da Squeeze Spoons™ mama kaşığı ile yedirebilirsiniz. Squeeze Spoons™ mama kaşığı, yumuşak silikondan yapılmıştır. Bebeğinizin diş ve damağını zedelemez.
Evinizde farklı yaşlarda çocuk ve bebek bulunması durumunda aynı saklama poşetini hem anne sütü ve formül mama için hem de katı gıdaya geçmiş olan çocuğunuz için kullanabilirsiniz.
Tüm Kiinde ürünleri, birinci sınıf güvenlik ve kalite gözetilerek ABD’de dizayn edilmiş ve testlerden geçirilmiştir. Sonucunda ise hayatı kolaylaştıran, etkinleştiren, özgürleştiren, hızlandıran ve keyif veren ürünler ortaya çıkmıştır.  Ürünlerimizde BPA, PVC ve Ftalat bulunmamaktadır.

www.kiindeturkiye.com    Artık kendi sitelerinden de ürünlerini alabilirsiniz.

Facebook, instagram, twittera da @kiindeturkiye kullanici ismi ile ulaşılabilir.

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.