Maltepe Park Avm de Nuk ile Mutlu Anne Mutlu Bebek Buluşması

Maltepe Park Avm de Nuk ile Mutlu Anne Mutlu Bebek Buluşması

Emzirme den Ek gıdaya annelerin en merak ettikleri konuların başında Emzirme ve Ek gıda geliyor. İşte bugün Marmara Park Avm de NUK ve Civil ile birlikte Mutlu Anne Mutlu Bebek Buluşması kapsamınsa Emzirme ve Ek gıda anlattım.

 

 

Emzirme süreci heyecanlı ve kaygılı bir süreç. Bu dönemde doğru ve aktif emzirmeyi öğrenmek, bebeğin her istediğinde emzirmesinin önemli olduğunu bahsettim.

Ek gıda sürecinde ise acele etmeden, ilk yılın anne sütünün temel besin olduğunu unutmamaların gerektiğini anlattım. Sebze, meyve veya yoğurttan herhangi biriyle başlayıp, ilk denemelerde 1-2 kaşık vermeleri gerektiği, su içerken özellikle alıştırma bardağı kullanmaları ve 8. ayda mutlaka bebeklere çatal almaları gerektiğinin üzerinde durdum. anne ve babaların sorularını  cevapladım. Civil mağazalarından Ferit bey, oto koltuk seçimini anlattı.


Ardından bebek giydirme yarışması yaptık. Kazanan annemize Kraft Kırmızı Çanta hediye ettik. Sonrasında Nuk hediye çakı ile katılımcılara harika hediyeler verdik. Bugüne özel Civil mağazalarında , Nuk ürünlerine %25 indirim yapıldı.

 

Maltepe Park Avm yetkililerine ev sahiplikleri, hazırlıkları için çok teşekkür ederim. Ayrıca Civil mağazalarına destekleri ve Nuk ekibine ise güzel hediyeleri ve yanımda oldukları için çok teşekkür ederim.

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.