ANKETİM:))

Merhabalar Herkese,

Ben 2008 yılından beri bloğumda anne -babalar ve anne – baba adayları için yaptığım eğitimlerimi duyurmak, gerekirse davet edebilmek adına  bloğumu açtım. Oğluşum doğduktan sonra da onunla olan maceramı buradan paylaştım. Bloğum sayesinde bir çok arkadaşım oldu. Oğlum, bloğum ve ben arkadaşlarımdan o kadar çok şey öğrendim ki.. Hayatımda bloğumun gerçekten çok yeri oldu..

Bloğum sayesinde deneyimlerimi ve bilgilerimi paylaşıyorum. Bunu yaparken Gönüllü Emzirme Danışmanlığım başladı. Sonra eğitimlerim oğlumdan sonra şekil değiştirdi. Sizlerden aldığım e-mailler beni yönlendirdi.. Bu konu hakkında o kadar çok yazacak şeyim oldu ki .. Bunun için beni takip eden , benim takip ettiğim, yazıştığım herkese çok teşekkür ederim.
Bugün işyerinde otururken anket mi hazırlasam, annelere falan diye  düşünürken, anketi hazırladım. Anketten öte annelerle röportaj desem daha iyi olacak.. Bunun üzerine üyesi olduğum gruplara ve arkadaşlarıma e-mail attım ..Şimdiden 5-6 anne cevap gönderdi.
Bunun hazırlarken amacım, annelerin yaşadıklarından birbirlerine destek olması…
Yarından itibaren birer ikişer bloğuma ekleyeceğim.. Sizde bu soruları cevaplamak istersenizertugrul.esra@gmail.com e-mail atarsanız , soruları hemen gönderirim.
Sevgiler

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.