15 Nisan da Mamipower ile Bebek de rutin oluşturma ve bebek masajı

mamipower_banners2 IMG_9210

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_9209

 

 

15 Nisan da Bostancı Marga da Bebek de rutin oluşturma ve Bebk masajı seminerim gerçekleşti.

Çok eğlenceli bir seminer olduğu için bebek masajı seminerimi çok seviyorum. Hem hamileleirin hem de yeni annelerin bebekleriyle katıldığı bir seminer. 15 anne ve bebeğin katıldığı çok güzel bir seminer oldu. Bu seminer boyunca;

Bebek beslenmesi, bebek banyosu, uyku ve uygulamalı bebek masajının olduğu bir seminer. Bebekleri anneleriyle birlikte masaj yaptık. Bebek masajı biliyoruz ki; anne ve bebek arasındaki ilişkiyi, bağlanmaya çok fazla katkı sağlıyor.

İlk yıl olabildiğince rutinler hemen bebeği hem de anne-babayı rahatlatıyor. Bebek neler yaşayacağını bilen bebek huzurlu olup, gece uykusuna da rahat geçiş sağlıyor.

Bu seminer boyunca en sık sorulan sorulardan biri de Emzirme ve anne sütünü arttırmaktı. Bu seminere sponsor olan Mamipower da tam yerinde bana destek oldu. Çünkü tahıllı malt içeceği kullanan ve bana geri dönen anneler çok mutlu. Hem tadı çok güzel hem de süt artıryor olması hem de glisemik endeksi düşük olduğu için kilo yapmıyor olması yeni annelerı çok heyecanlandırdı:)) Soğuk içildişğinde hafif asitli kahve tadı var. Soğuttuğumuz  mamipowerları da içtik. Bende seminerlerde denedikçe alıştım:))

 

Mayıs ayında da beni takip ederseniz 14 Mayıs da Happy nestte aynı seminer var. Hem de ücretsiz:))

Check Also

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?   Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken bebeğinizin konforu ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.