Annelutfen’de güzel bir kampanya

Anne sütü bebek için en önemli besin kaynağıdır. Doğdukları andan itibaren bebeğin neye ihtiyacı varsa anne sütü bu özelliğe sahip olacaktır. Bol bol emzirmek anne sütünün devamlılığı çok önemlidir. Bazen ilk günlerde ve ya daha sonraki dönemlerde anne sütünün miktarında sıkıntı olabilir. O zaman bol bol emzirmenin yanı sora sütünüzü sağmanız, göğse olabildiğince ileti vermeniz gerekecektir. Yine ilk günlerde göğüslerdeki süt bebeğin ihtiyacından fazla gelebilir ve sütü sağmak gerekebilir. Bu süreç de iyi bir pompa hem sizin hem de bebeğiniz için çok önem kazanacaktır. Bu nedenlerden dolayı hamilelik döneminde ve ya yeni anne olduğunuzda iyi bir pompaya sahip olmanız gerekir. Bu nedenle sizlere güzel bir kampanyadan bahsetmek istiyorum.

www.annelutfen.com da  Lansinoh 2’si 1 arada Elektrikli Göğüs pompasında güzel bir indirim  var.

Annelutfen hem sizin hem de bebeğiniz için her şeyi bulabileceğiniz bir internet sitesi. Bu siteye üye olup, indirim ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. Ben de sizlere süt sağma, pompalar hakkında bahsederken güzel bir fırsattan haberdar etmek istedim.

2si_1_Arada_Elektrikli_Göğüs_Pompası_2

Lansinoh® 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompasında güzel indirim var. Almak isterseniz bu güzel bir fırsat sizler için. Aşağıdaki linke tıkladığınızda ürün hakkında detayları görebilirsiniz ve üye olup alış veriş yaptığınızda da kampanyadan faydalanabilirsiniz.

http://www.annelutfen.com/c/anne-ve-hamile/gogus-pompasi/s/lansinoh/

Biraz da pompadan bahsetmek gerekirse; Lansinoh® 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası ile süt sağmak çok daha hızlı ve konforludur. Her iki göğüsten aynı anda süt sağmanıza olanak tanır; bu sayede minimum zamanda maksimum verimlilik sağlar. Belirli aralıklarla süt sağan anneler için ideal bir pompadır. Uyarı ve sağım fazı bebeklerin doğal emiş ritmini taklit ederek süt üretiminin başlamasını ve devamını sağlar.

Uyarı Fazı: Hızlı ve düşük emiş gücüyle memeyi süt üretimi için uyarır.

Sağım Fazı: Daha yavaş ve derin emiş gücüyle sütü memeden dışarı çıkartır.

İkili bir pompa olduğu için sanki ikiz bebek emziriyormuş hissi yaratır. Ve bu da sütünüzün artmasına yardımcı olur. İsterseniz tekli pompa gibi de kullanılıyor olması da ayrı bir özelliktir.

Hem sizin konforunuz hem de sütünüz için idela bir pompadır.www.annelutfen.com  ziyaret edip, bu süt sağma pompasını almanızı tavsiye ederimJ)

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.