Bebek masajı yaptık!

 

image

 

Dokunmanın gücü çok büyük!

En önemlisi de bebeklerimize dokunmak çok önemli. Bebeğimiz anne karnında sıkışık, su içinde, sallandığı ve yaklaşık 36-37 derece ısıda bir ortamda dururken, doğumla birlikte hiç bilmedği bir ortama gelir. Bu ortamda tek bildiği anne kıkusu, annesinin sesi:)) İlk bağlanmayı doğar doğmaz ten temasıyla gerçekleştirir.

Daha sonra özellikle ilk yıl bebeğimizi bol bol kucağımıza alarak, ten temasının sağlayarak bebeğimizin özgüvenini arttırabiliriz. Bunun yanında bebeğimize yapacağımız masaj ile aramızdaki ilişkiyi arttırabilir, sütümüzün artmasını sağlar ve büyüme /gelişimine çok büyük katkı sağlayacaktır.

Günlük rutininizi oluşturmak ilk yıl önemli ve bu rutinde masajın yeri çok büyük.

Bugün Bebeimgeliyor Anne bebek eğitim merkezimizde Bebek Masajı yaptık. Ardından da çay sohbetiyle bebeklerle ilgili anelerin sorularını cevapladım.

img_6697

6 anne ve 6 bebekle birlikte önce bebeklere masaj yaptık. Ardından da bebekler uyudu ve annelerle bebek hakkında sohbet ettik. Lactamil emziren anne çayı içtik, kekler yedik.

Bir sonra ki ise 19 Ekim 12:00 de:))) Katılmak isterseniz bebeimgeliyor@gmail.com email atabilirsiniz.

Check Also

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?   Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken bebeğinizin konforu ve …

One comment

  1. Dogum veya baska bir sebeple yolunuz Houstona duserse lutfen http://www.houstondakiralikdaire.com web sayfami ziyaret ediniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.