Mycey ile Emzirme Semineri

dsc00166

 

Mycey, yeni anneler ve hamileler için birçok faydalı ve kullanışlı ürünleri olan bir marka. Bebeimgeliyor Anne Bebek eğitim Merkezimin de sponsor markalarından biri. Bizim merkezimizin Emzirme odasını kendileri hazırladılar.

Aralık ayında gerçekleşecek Emzirme seminerimin sponsoru. Bu ay 10 anne ve 1 bebek ile güzel bir seminer gerçekleştirdik.

Anne sütü ve emzirmenin her şeyini konuştuk. Emzirme döneminde kullanacakları malzemeler konusunda Mycey de çok faydalı ürünler bulunuyor.

emzirme_minderi4                         emzirme_onlugu1


Emzirme yastığı emziren bir anne için hayat kurtarıcı bir ürün. Mycey emzirme yastığı kullanımı rahat ve emzirmeyi de kolaylaştırıyor. Bugün seminer de bebeği ile gelen annemiz kullanarak hamile annelerimizin yanında test etti.

Ayrıca mycey emzirme önlüğü de hem merkezimizdeki emzirme odamızda anneler için kullanması için bulunuyor. Bu gün katılan tüm annelere Mycey emzirme önlüğünden hediye ettik. Özellikle dışarıda ve kalabalık alanlarda rahat emzirmek için ideal bir ürün.

Ayrıca yakın dönemde Emzirme sütyeni ve emzirme atleti de çıkaran Mycey’in bu ürünleri çok kullanışlı. Bugün annelerle birlikte inceledik. Hepimizden tam not aldı.

 

Bu seminere olan destekleri için tüm Mycey ailesine çok teşekkür ederim.

Check Also

Anne sütünü ne zaman sağmalıyız?

  Anne sütünü ne zaman sağmalıyız? Bebeğiniz doğar doğmaz ilk saat içinde EMZİRME denemelerine başlamak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.