Benebaby ile Gaz Masajı eğitimlerimiz

 

image image

 

image image image image

Benebaby, bebekleri için çok güzel ürünleri olduğu için bu yıl işbirliği halinde olup, sizlerle yıl boyunca ücretsiz bebek masajları yapacağız.

image

Benebaby özellikle gazı olan kolik bebekler için içeriğinde kimyon ve vasellin bulunan bir masaj kremi çıkardı. Benebaby Calming Massage Cream.Ellerinize sürdüğünüzde bile bıraktığı his muhteşem. Benebaby Calming Massage Cream, bebeklere uygun masaj hareketleri ile bağırsakları fiziksel olarak uyararak, kolik ve gaz şikayetlerinin önlenmesine yardımcı olur; rahatlatıcı etki sağlar.

Getiğimiz gün bir gün boyunca 17 bebek ve anne ile bebek masajı yaptık.

Bebek masajı biliyoruz ki hem bebek hem de anne için çok faydalı, bebek- anne arasındaki bağlanmayı güçlendiren, anne sütünün bile artmasına katkı sağlar. Özellikle ilk yıl içinde rutinleri seven bebekler için masaj uykuya geçiş konusında da fayda sağlamaktadır.Ben kendi oğlumu her gün banyo yaptırıp, masaj yaptım. Halen banyo ve masaj bizim için güzel anları içerir.

Bebek masajının yanında özellikle bebeklerin gaz sıkıntısı oldupunda masaj bağırsak hareketlerini etkileyerek bebeği rahatlatır.

Ben bebeklere gazı nasıl rahat çıkarabilecekleri masaj tekniklerini anlatırken, Benebaby gaz önleyici kimyonlu kremini kullandık. Lokal olarak kullanılan kimyon bebekleri nasıl rahatlattığını hep birlikte annelerle birlikte deneyimledik.

Bundan böyle her ay 2 gün 4 seans Benebaby ile Bebeklere Gaz Masajı yapacağız.

Bu ay 18 Şubat 12:00-14:00 arasında Benebaby ile Bebeklere Gaz masajı yapacağız.Ücretsiz gerçekleşecek bu masaja sizde bebeğinizle katılmak isterseniz ; bebeimgeliyor@gmail.com iletişim bilgilerinizi yazarak kayıt olabilirsiniz.

Check Also

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?   Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken bebeğinizin konforu ve …

One comment

  1. Merhabalar.
    Ben 9 aylık Furkan’ımın annesiyim.:) Öncelikle tüm hamilelik sürecim ve 9 aylık annelik serüvenim başta sizin bloğunuz olmak üzere, popüler, faydalı ve güncel blogları,portalları takiple okumakla geçti, geçiyor. Bebeği için sürekli okuma yapan, araştıran yeni tip annelerdenim yani:) Bilinçli anne şanslı bebek hep buna inandım. Ve kıymetli tecrübelerinizi, hamilelik ve annelik süreçlerinizi hep ilgiyle okudum. Çok fayda gördüm şahsım adına teşekkürü size ve tecrübelerini paylaşan tüm annelere borç biliyorum.
    Size bahsini edeceğim mevzu ise şu: Google’a sürekli “bebeğim çok sık uyanıyor”, “5 aylık bebek beslenmesi”, “bebeğim diş mi çıkarıyor”,”bebeğimin psikolojik eğitimi” ” hamilelik belirtileri” ” hamilelikte su agrisi bu agrisi”vs vs vs annenin ve hamilenin dünyası olan soruları yazarken elimin altında tüm bu soruları cevaplayan, tecrübelerin yer aldığı, annenin ihtiyaç duyacağı herşeyi bir arada tutan, bu kaynaklari tek cati altinda tutan bir kılavuz eksikliği hissettim. Bunun sonucu olarak şu an Google play store’da “Gebenin Dünyasi” ve “Annemin Dünyası” isimli uygulamalari yaptirdim. Tabiki de asıl hedefim annelere ve ane adaylarina yardımcı olmak tipki sizler gibi ve bunun yanında da bebeğim için doğum iznindeyken kendi ayakları üzerinde de durmaya çalışan bir anne olarak ufacık bir gelir belki elde etmek.
    Çok vaktinizi aldım. Umarım size ulaşır mailim.
    Sizden ricam eğer mümkünse bu iki uygulamayi incelemeniz. Önerilrinizi, desteğinizi beklemek gibi bir umudum da olabilir 🙂 huzur dolu günler diliyorum.
    Sevgiler, kolaylıklar.
    Esra Öztürk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.