Canbebe ile Bebek Banyosu

 

Canbebe Anneler Geleceğe Digital Platformu olarak her salı canlı ile annelere ulaşarak çeşitli konular hakkında bilgi veriyoruz. Bu hafta Bebek Banyosu hakkında bilgiler verdim.

Bebekleri göbek bağı düşdükten sonra her gün , günlük rutin oluşturarak yıkamanın öneminden bahsettim. Özellikle oda ısısının 22-24 derece arasında olup, suyun ısısıda 36-37 derece olmalıdır. Bebekleri yıkarken özellikle yenidoğan bebeklerle ilgili şampuan kullanılmalıdır.

 

Bebek banyosu özellikle rutinin bir parçası olması sonunda bebeğinizin uykuya dalmasını kolaylaştıracaktır. Bebeğinizi yıkayıp, ardından masaj yapmak sonrasından giysilerini giydirip emzirerek uykuya geçirmek size ileri dede çok faydalı olacaktır.

CAnlı yayınımız sırasında pekçok soru da geldi. Bir tanesi özellikle kışın ne sıklıkla yıkayacağınızdı? Kışında ben oğlumu her gün yıkadım ve bu şekilde tavsiye ediyorum. Ama gün aşırı da olabilir.

İlk günlerde heyecanlandığınız ve endişelendiğiniz bebebk banyosu sırasında sakin olup, anın keyfine bakmanıız tavsiye ederim.

 

 

Check Also

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?

Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken Nelere dikkat etmeliyiz?   Yenidoğan bebeğinizin odasını hazırlarken bebeğinizin konforu ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.