Annelik Yolunda Hamile Eğitimi





Annelik Yolunda Hamile Kursumuzda yeni sınıfımız bugün başladı. Gonca ile her zaman ki gibi büyük bir heyecanla derslere başaldık…
Kurabiyelerden dolayı Funda arkadaşımıza ve ekipman desteğinden dolayı da eşim ve en büyük destekçim Altancıma çok teşekkür ederiz.

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

5 Yorumlar

  1. Güzel göbişli tatlı kardeşim.Öncelikle ziyaretine çok memnun oldum.Hamilelik sürecini zevkle takip ediyorum.İnşallah bir mucize olurda bende bu süreci yaşasam diyorum.Çok özendim yahu.
    Sevgilerimi yolluyorum.

  2. inşalalh beraber bu mucizeyi yaşarız..ben hamile değil, şişko olmakla beraber hamilelere eğitim vermek ve onlarla beraber olamktan çok mutlu oluyorum….

  3. içim gidiyor yahu şu site yazılanlara.baby show partileri,kurslar off off bende katılacam inşallah birgün dimi esracım.

  4. inşallah beraber hamile olup,bütün bu güzellikleri beraber yaşarız ceydacım

  5. merhaba,kursunuzu,organizasyon önerilerinizi çok yakından takip ediyorum ve içim gidiyor hepsine,kursa ben de katılmak istiyorum,kurs hakında detyalı bilgi alabilir miyim,zamanları,adresi,ücreti,kaç dersten oluştuğu vs..bir de ben 2 aylık bir hamileyim,henüz erken mi biraz daha beklemeli mi ne dersiniz?cevabınızı burdan takip edeceğim gibi özelse eğer sheisprettycool@gmail.com adresine yazarsanız çok memnun olurum.Teşekkürler,emeğiniz için tebrik ediyorum,sevgiyle..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.