DOĞUMA HAZIRLIK EĞİTİMLERİNİN ANNE VE BABAYA YARARI

Doğuma hazırlık eğitimlerinde amaç, anne ve baba adayının hamilelik, doğum ve doğum sonrası döneme ilişkin doğru kararlar almalarına ve bu dönemleri en güzel şekilde geçirebilmelerine yardımcı olmaktır.Bu eğitimler sayesinde çiftler bu dönemde yaşadıkları deneyimin anne adayı, bebek ve diğer aile üyelerinin tüm yaşamını etkileyeceği öğrenilmektedir.

 Doğuma hazırlık eğitimleri, erken ve geç dönem eğitimlerin tamamını kapsar ve çiftleri doğuma ve anne-babalığa hazırlar.Doğuma hazırlık eğitimlerinde çiftlerin fiziksel  ve  psikolojik olarak doğum ve doğum sonrası döneme hazırlık ve eğitimini kapsar.

 Ayrıca doğum eylemi, doğum ağrılarıyla baş etme ve doğum pozisyonları, doğumda destek, olası girişimler, solunum, ıkınma ve gevşeme egzersizleri, rahatlama teknikleri gibi eğitimleri ile anne adayını ve eşini doğuma hazırlamaktadır.Kadının kendine ve bedenine güvenmesi konusunda farkındalığını arttırmayı hedeflemektedir.

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.