26 eylül tüp bebek destek toplantımıza gelmek ister misiniz?

IMG_6880

Ben hafta içi İstanbul Florence Nighitngale Hastanesi Tüp Bebek Bölümünde Tüp Bebek Koordinatörü olarak görev alıyorum. Burada anne olmak isteyen , uzun denemeler sonucunda anne olmu, evlat edinmiş birçok kadınla birlikte çalışıyorum. Süreç zor..

Stresin çok etkinli olduğunu 9 yıllık tecrübemle söyleyebilirim.

Geçen yıl başlattığımız Tüp bebek Destek Toplantılarının bu yıl ilkini 26 Eylül cuma saat 12:30 da yapıyoruz.

Siz Tüp bebek tedavisürecinde olabilir, tüp bebekle çocuk sahibi olmuş olabilir ya da negatif denemeleriniz olmuş olabilir. Herkesi bekliyoruz. İlla ki bizim klinikte tedaviolmanıza gerek yok. Amacımız; anne ve anne adaylarının birbirine destek olması. Biz sağlık profesyonelleri de toplantı sırsında danışmak istediklerinizi cevaplamak için yanınız da olacağız. Ücretsizbiretkinlik olacaktır. Bu toplantı sırasında yanınızda tahlilleriniz varsa hocalarımız o konuda da size destek verecekler.

Gelmek katılmak isterseniz yapmanız gereken tek şey, bebeimgeliyor@gmail.com email atmak veya 0212 3756490 telefonla arayıp, kayıt uyaptırmanız yeterli..

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

3 Yorumlar

  1. Esra Bilge Şanlı

    Esra hanım merhaba, bu toplantıya katılmayı çok isterdim. Erken menopoz riski olan, Üç yumurta toplama bir negatif transfer , iki toplama ve nihayet miniklerime kavuşan biri olarak bu sürecin zorluğunu çok iyi biliyorum. kızlar henüz çok minik olduğundan katılamıyorum destek toplantısına. Bu süreçte moral çok ama çok önemli. Keşke katılabilsem… Umarım seneye tekrar olursa gelebilirim.. Yaptığınız iş çok kutsal.. Keşke her transfer pozitif sonuçlansa… Saygılarımla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.