Best Western Şile Gardens Hotel de eğlenceli bir gün:)

Geçtiğimiz hafta Sinem, İpek, Alev ve Burcu ile çocuksuz bir gün geçirmek için İstanbul’a yakın olan Best Western Şile Gardens Hotel’ e gittik.

image image image  image image image image

Güler yüzlü ekibi olan otelde odalarımıza yerleştik. Hepimizin odası yan yanaydı:) Ama biz geceyi Burcu’nun odasında geçirdik. Otele geldiğimizde öğle yemeğine yetişmiştik. Odalarımıza yerleştikten sonra yemeğe indik. Kahvelerimizi içip, planlarımız hakkında sohbet ettik. Masaj ve hamam keyfi yapacaktık. Ama öncesinde Şile sahiline gittik.

Karadeniz dalgalıydı. Bir sürü fotoğraf çekildik ve çok eğlendik:) Otele döndüğümüzde spa indik. Masaj yaptırmayı pek sevmesem de Best Western de yaptırdığım masaj süperdi. Tüm yorgunluğumu masaj odasında bıraktım. Sanırım masajı sevmeye başladım:))  Artık düzenli yaptırmayı planladım. Masaj sonrasında sauna ve havuz keyfi çok eğlenceliydi.

 

Sonrasında duşlarımızı alıp, hazırlandıktan sonra akşam yemeğine gittik. Yemek sonrası hemen odalarımıza gittik. Çünkü planımız geceyi pijama partisi ile şenlendirmekti. Mark’s Spencer’ın bu gece için bizlere hediye ettiği pijamalarımızı ve terliklerimizi giyip, Burcu’nun süittinde buluştuk. Pijama partimizde çok eğlendik. Çocuklar gibiydik. Gerçekten yoğun geçen programımıza verdiğimiz bu kısa mola 5Moms annelerine çok iyi geldi:)) Şimdi planımız ailecek eğlenceli bir tatil:))

 

Size kısaca Best Western Şile Gardens Hotel ‘den bahsetmek isterim;

Best Western Şile Gardens Hotel, özgün mimarisi, her tür ihtiyacı karşılayan toplantı ve balo salonları, restoranları ve kapsamlı SPA merkezi ile İstanbul’un sakin bir sahil ilçesi olan Şile’deki konumuyla farklı ihtiyaçlara yanıt veren bir otel.

Faaliyete geçtiği 2007 yılından bu yana, çeşitli alanlardan prestij sahibi pek çok yerli ve yabancı şirket, konaklamak ve toplantılarını yürütmek için BEST WESTERN Şile Gardens’in huzurlu ve konforlu atmosferini tercih ediyor. Doğanın kalbinde, şehrin karmaşasından ve kirliliğinden uzak konumuyla öne çıkan otel, gizli bahçeleriyle düğün ve özel davetler için de ideal.

19 Aralık itibariyle de Osman Müftüoğlu’nun kurup geliştirdiği ”Yaşasın Hayat Sağlıklı Yaşam ” merkezi de hizmet vermeye başlayacak. Tekrar gitmek için güzel bir neden değil mi:)))

 

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.