Ek gıdaya geçiş Bebek kaşıkları nasıl olmalı?

Ek gıdaya geçtiğimizde birçok malzeme gerekecek. Bu malzemeleri seçerken de birtakım özelliklere dikkat etmekte fayda var.

Ek gıda sürecinde bebeklerimize yemek yedirirken kullanacağımız kaşıklar çok önemli. Evde kullandığımız metal kaşıkları ilk başlarda kullanmamak gerekir. Yumuşak , temizlenmesi kolay bir malzemeden olan kaşıkları tercih etmeliyiz.

Ben oğlumda Mamajoo bebek kaşıklarınınkullanmış ve çokda mutlu olmuştuk. Şimdi de Bebeklerde Tadım atölyemizde kullanıyoruz.

IMG_0258

Mamajoo bebek kaşıklarının ayrıca saklama kaplarının olmasını da çok sevdim. Bu kaşıklar içim detaylı bilgiyi de sizlerle paylaşmak istedim.

Mamajoo Bebek beslenme Kaşıklarının Özellikleri;
Mamajoo Bebek Beslenme Kaşıkları, bebek sağlığı ön planda tutularak ISO 9001 belgeli üretim tesislerimizde en son teknoloji ile Avrupa Birliği standartlarına ve gıdaya uygun BPA içermeyen yüksek kaliteli hammaddeden üretilmiştir.
Mamajoo Bebek Beslenme Kaşıklarının ergonomik uzun sapı rahat bir tutuş ve en derin kavanozlarda da kullanmak için, kaşık sapının arkasında bulunan destek bölümü kaşığın tabağın içine kaymasını engellemek için, yuvarlatılmış hatları ve kaşık ucu ise minik ağızlara göre tasarlanmıştır.
Mamajoo Bebek Beslenme Kaşıkları, steril edilebilir saklama kutusu ile birlikte ambalajlanmıştır. Böylece evde ve özellikle dışarıda kaşığı hijyenik bir biçimde saklamak için anne-babalara pratik ve ekonomik bir çözüm sunulmuştur.

Avantajları:
Mamajoo Bebek Beslenme Kaşığının uzun ve ergonomik sapı ile geniş ağızlı biberon veya derin kavanozlardan bebeğinizi rahatça beslemenizi sağlar.
Mamajoo Bebek Beslenme Kaşığının bebeğin ağzına uygun büyüklükte ve yuvarlak hatlı kaşık ucu, bebeklerin anatomisi gözetilerek tasarlanmıştır.
Kaşığın arka kısmındaki destek bölümü,kaşığın bardak ve tabak kenarlarına tutunup tabak içine kaymamasını sağlayarak hayatınızı kolaylaştırmak için düşünülmüştür.
Saklama kutusu, Mamajoo Beslenme Kaşığına uygun formu ve pratik kilit sistemiyle kaşığı kullanmadığınız zamanlarda hijyenik bir biçimde saklamak için en ideal çözümdür.
Mamajoo Bebek Beslenme Kaşığı, pratik kullanım için esnek ancak aynı zamanda son derece dayanıklı tasarlanmış ve üretilmiştir.

Temizlik ve Bakım:
Mamajoo Bebek Beslenme Kaşıkları ve Saklama Kutuları bulaşık makinesinin üst rafında veya sabunlu suyla yıkanabilir. Aynı zamanda Mamajoo sterilizörleri ile steril edilebilir. Ürünün ömrünü kısaltmamak için aşındırıcı deterjan kullanmaktan kaçınınız.

Sizde bu kaşıkları sevdiniz ve almak isterseniz bebek mağazalarından sorabilirsiniz.

Check Also

BLW- Bebeğin Kendi Kendine Yeme Yöntemi

BLW- Bebeğin Kendi Kendine Yeme Yöntemi   BLW (Bebeğin Kendi Kendine Yemesi – Baby-Led Weaning), …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.