Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde misiniz?

Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde misiniz?


Diş çıkarma döneminde damakları çok kaşınır. Ayrıca 3-4. Ay gibi damakları kaşınır ve bebeğin salyası artar. Bu dönemde emzik kullanıyorsa bebek emziği daha fazla emmeye başlayabilir. Ya da emzik kullanmıyorsa, parmağını edebilir. Parmağını emmesini istemiyorsanız ; diş kaşıyıcaları iyi bir çözümdür. O dönem de Zürafa Sophie diş kaşıyıcıları organik bir ürün olarak bebekler için güzel bir alternatif

Bu konuyla ilgili çektiğim videomu izlemek isterseniz ;

 

 

 

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

One comment

  1. Bebek Masajı Nedir – Nasıl Yapılır – Faydaları Nelerdir – Video – Teknikleri

    Bebek masajının önemi; bebek ve anne arasındaki duygusal bağlılığı ciddi bir şekilde arttırmaya yönelik mucizevi bir işlemdir. Bebek masajının teknikleri ni en iyi şekilde öğrendikten sonra, bebeğinize kaliteli masaj yapabilir, bu sayede çocuğunuzun kemik sağlığı ve uyku sorununa kısa süre içerisinde olumlu yönde etki sağlayabilirsiniz.

    Bebek Masajı Nedir – Nasıl Yapılır – Faydaları Nelerdir – Teknikleri
    Özellikle yeni doğan çocuklar da kemik kaynaması ve bu doğrultu da kemiklerin sağlıklı bir şekilde güçlenmesi oldukça önemli bir husustur. Bebekler doğmadan önce anne rahminde sıvı içerisinde bulunmalarından dolayı doğarken kemikleri güçsüz bir şekilde dünyaya gözlerine açarlar. bu nedenle bebek masajının faydaları bir hayli önemli bir konudur.

    Bebekleriniz için masaj yapmanın önemi büyük olurken aynı zaman da hangi ortam içerisinde ve ne zaman bebek masajı yapacağınız da bir o kadar önemli bir konu olduğunu kesinlikle unutmayınız.

    Bebeğinize masaj yapmaya karar verdikten sonra işe koyulup gerekli ortamı hazırlamanız ve bebeğinizi masaj yapmaya hazır duruma getirmelisiniz. Bebeğinize masaj yapmaya başladığınız zaman eğer huysuzlanıp ağlıyorsa; kesinlikle masaj yapmaya devam etmeyiniz! Bunun nedeni ise bebek ağlamaya başladığı zaman, yani istemediğini belli ederken annenin masaj yapmaya devam edip bebeği rahatsız etmesi, bebek ve anne arasındaki duygusal bağı zedeleyecektir.

    En uygun ortamı ve zamanı detaylı bir şekilde öğrenmenizi tavsiye ederken, aynı zaman da bebek masajı nasıl yapılır? ve bebek masajının faydalarının yer aldığı kaynak konuyu okumanızı da şiddetle tavsiye ederiz.

    Burada bulacaklarınız;
    Anne bebek arasındaki duygusal bağ, bebek masajı nasıl yapılır, bebek masajının faydaları nelerdir, bebek masajı yöntemleri gibi pek çok bilgiye rastlayacak ve videolu anlatımı ile kolayca pratik yapacaksınız.

    Kaynak Konu Linki: https://bilgeplatform.blogspot.com.tr/2018/04/bebek-masaji-nedir-nasil-yapilir-faydalari.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.