Emzirme Kampımız

Emzirme Kampı; ben oğlum zamanında yaptığım v Erol işe yarayacağına inandığım bir uygulama. Nedir derseniz; bebeğinizle sadece emzirme ve yemek yediğiniz bir gün düşünün. Başka hiçbir şey yapmıyorsunuz . Esasında 2-3 gün yapmakta fayda var. Sadece emzirmek ve emzirmek🙏🤱

Bu uygulama çok kolay değil ama çok etkili. Hatta bu 2-3 gün boyunca mümkünde bebeğinize hiç biberon vermemek olabildiğince emzirmek gerekiyor. Bebeğiniz sürekli memeniz de olmalı.

Bizde bu fikirle yola çıkıp, Emzirme Danışmanı Fatma hemşire ile birlikte Emzirme Kampı yaptık.

7 emzirme sorunu yaşayan anne ve bebekle birlikte güne güzel bir kahvaltı ve sohbetle başladık.

 

Ardından  tek tek ilgilendik bebekler ve annelerle. Önce burunlarını Sterimar baby ile temizledik. Biliyorsunuz ki bebeğiniz ilk 6 ay sadece burundan nefes alıp verir. Eğer burun tıkanıklığı varsa o zaman nefes alamaz ve sizi ememez.

Sürekli emzirme denemeleri yaptık. Hepsini memede tutmaya çalıştık. Annelerle sohbet edip, sorunları için ipuçları verdik.

 

 

Arada güzel bir öğlen yemeği yedikten sonra Lactamil Emziren Anne çaylarından ikram ettik. Ardından bebişleri yıkadık vebasında hep birlikte masaj yaparak günü bitirdik.

Emzirme kampımızın whatsupp grubunu oluşturduk. Ve onları oradan takip edeceğiz!

 

Güzel sonuçlar aldık. Sizin de emzirme sorununuz varsa 05554053703  whatsupptan yazabilir veya bebeimgeliyor @gmail.com e-mail atabilirsiniz.

Check Also

Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz!

  Onkim ile Bebeğe Hazırlanıyoruz! Keyifli ve heyecanlı bir dönemin başındayken merak ettiğiniz ve belki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.